"Pablo Osvaldo"
"Pablo Osvaldo"

Viola “pucala u prazno“, Osvaldo odneo bodove u Rim! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.05.13. | 22:45

Fudbaleri Fjorentine toliko su nadigrali Romu da u pojedinim momentima igrači Vučice nisu mogli da pređu svoju polovinu, ali, na kraju, "džaba su krečili" - 1:0

Pablo OsvaldoIz kola u kolo četa Vićenca Montele demonstrira silu širom Italije, a iako nisu na tronu Serije A, fudbalski kritičari tvrde da Viola igra najlepši fudbal ove sezone na Apeninima! To su igrači u unikatnim ljubičastim dresovima pokazali i u susretu sa Romom, ali ih sreća nije poslužila. Uopšte! 

Napadala je Fjorentina, stvarala prilike, pretila Lobontu i Gojkoečei (branili po 45 minuta), uputila čak 18 udaraca ka golu protivnika. Ali, kad neće u mrežu, onda ni "onaj inžinjer odozgo", kako kaže Boban Bajković, ne može da pomogne. 

Izabrane vesti

Viola je imala više od igre, vodila glavnu reč na terenu, a u nekim trenucima Vučica nije mogla da pređe svoju polovinu, jer je presing bio postavljen tako visoko da su igrači kluba iz Rima morali da se dodaju unazad, a ne ka golu protivnika. 

Ipak, u samom finišu utakmice, Roma je nekako stvorila priliku iz kornera, Miralem Pjanić je uputio solidan centaršut i onda... Gol! Pablo Osvaldo nadskače odbranu domaćina i postiže "gol iz očaja", koji ekipu iz prestonice Italije vraća u trku za Ligu šampiona! Ko bi rekao?!

Verovatno ni najveći optimisti nisu verovali u trijumf Rome posle prikazane igre tokom svih 90 minuta. Ali, fudbal se igra do poslednje sekunde, a evo i razloga zašto je to tako! 

"Džaba su krečili" Ljajić, Jovetić, Toni, Paskval, Akvilani, kada lopta nije htela u gol. Viola je tako izgubila priliku da se bar na neko vreme ponovo nađe na trećoj poziciji, dok je Roma opasno prišla Fjorentini i Rosonerima, a definitivno nas čeka veoma uzbudljiva trka do kraja šampionata.


SERIJA A – 35. KOLO:

Subota:

Kjevo – Kaljari 0:0

Fjorentina – Roma 0:1 (0:0)
/Osvaldo 91/

Nedelja:

12.30 Udineze – Sampdorija

15.00 Parma – Atalanta

15.00 Lacio – Bolonja

15.00 Juventus – Palermo

15.00 Đenova – Peskara

15.00 Katanija – Sijena

15.00 Milan – Torino

20.45 Napoli - Inter

(FOTO: Action Images)


tagovi

Adem LjajićEvropaFjorentinaItalijaLuka ToniPablo OsvaldoRomaSerija AStevan Jovetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara