""
""

Viola zaboravila rimski horor, pa se istresla na Zebrama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.02.17. | 22:42

Ljubičasti odgovorili na pravi način

Fiorentina je pobedila četvrti put na poslednjih šest prvenstvenih utakmica, a najbitnije je da je to uradila u stilu posle debakla pre nekoliko dana u Rimu kada ih je Roma razbila sa 4:0. Viola je odgovorila ubedljivom pobedom nad Udinezeom - 3:0.

Izabrane vesti

Da ne beše one prokockane pobede protiv Đenove, Viola bi sada imala bilans od pet pobeda na poslednjih šest utakmica. Međutim, ni ovo nije loše posle slabog početka sezone... Izjednačili su se sa Milanom na tabeli i jure vizu za Ligu Evrope.

Udineze je pružio dostojan otpor u pojedinim momentima prvog poluvremena, ali kada je propustio neke solidne šanse pri rezultatu 0:0, usledila je žestoka kazna. Viola ja načela Zebre posle dve prave majstorije. Prvo je Bernardeski pogodio prečku, da bi Valero odbijenu loptu primio na grudi i potom je elegantno plasirao u mrežu odličnog Karnezisa.

Posle sat vremena igre, bilo je 2:0 za domaće. Ovoga puta je Valero asistent, a Kuma Babakar je egzekutor u odsustvo prvog strelca Kalinića. Drugi gol je ubio sve nade indisponiranih gostiju iz Friulije.

U finišu je Bernardeski iznudio penal i potom ga pretvorio u 3:0 što je bila prava kruna njegove odlične partije. Violina „desteka“ zaista izrasta u jednog od najboljih italijanskih fudbalera... 

SERIJA A - 24. KOLO

Petak
Napoli - Đenova 2:0 (0:0)
/Zjelinski 50, Đakerini 68/

Subota:
Fiorentina - Udineze 3:0 (1:0)
/Borha Valero 41, Babakar 62/

Nedelja:
12.30: Krotone - Roma
15.00: Palermo - Atalanta
15.00: Sasuolo - Kjevo
15.00: Inter - Empoli
15.00: Torino - Peskara
18.00: Sampdorija - Bolonja 
20.45: Kaljari - Juventus

Ponedeljak
20.45: Lacio - Milan

(foto: Action Images)


tagovi

Borha ValeroEvropaFederiko BernardeskiFjorentinaItalijaKuma BabakarSerija AUdineze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara