""
""

Viši sud odlučio: Partizan da vrati stadion Vojsci

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.13. | 20:23

''To nije pravosnažna odluka, ukoliko prvostepena odluka nije odneta u korist tužne stranke, sledi žalba, pa drugostepena odluka", uzvraća Darko Grubor, generalni sekretar fudbalskog kluba iz Humske

Dugogodišnji spor između Sportskog društva Partizan i Ministarstva odbrane o tome kome pripada stadion u Humskoj ulici bliži se kraju i kako sad stvari stoje crno-beli bi mogli da ostanu bez objekta na kome treniraju mnogobrojni sportisti, a zvanične utakmice igra fudbalski klub.

Viši sud u Beogradu u utorak je navodno presudio u korist Ministarstva odbrane, jer Vojska tvrdi da polaže pravo na stadion nekadašnje Jugoslovenske narodne armije, prenosi portal MONDO.

Izabrane vesti

U Partizan su o tome samo delimično obavešteni. Preciznije – nezvanično.
'' U utorak se na sajtu Višeg suda u Beogradu pojavila informacija da je predmet rešen u korist podnosioca tužbe, a to je u ovom slučaju Ministarstvo odbrane. Međutim, advokati koji zastupaju Sportsko društvo presudu još nisu dobili", rekao je MONDU Darko Grubor, generalni sekretar crno-belih.

On podseća da spor sa Ministarstvom vodi Sportsko društvo još od 1997, a ne fudbalski klub i da će reagovati onog trenutka kad stigla zvanična odluka suda.
''Dogovor je da kad se dobije odluka suda da se sastanu advokati i čelnici sportskog društva i odluče šta i kako dalje. To nije pravosnažna odluka. Ukoliko prvostepena odluka nije odneta u korist tužne stranke, sledi žalba, pa drugostepena odluka", naglasio je Grubor.

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

Darko GruborFK PartizanSrbijastadion PartizanaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara