"Vladimir Janković i Nenad Ilić"
"Vladimir Janković i Nenad Ilić"

Vlada Janković: Jako sam ponosan na oca i činjenicu da je legenda ovakvog kluba!

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 08:28

"Zaista je bio veliki spektakl, mnogo lepa atmosfera koju su priredili navijači Crvene zvezde. Ipak, ovo je bila vrlo bitna pobeda za nas, prva van našeg terena, nastavljamo dalje i mnogo nam je bitno što smo dobili danas", rekao je reprezentativac Grčke

Vladimir Janković i Nenad IlićPosle minusa od 15 poena na poluvremenu i onakve atmosfere u prepunom Pioniru sigurno da je malo ko u redovima grčkog Panatinaikosa verovao da će klub uspeti da preokrene rezultat i stigne do velike pobede. Ipak, izabranici Argirisa Pedulakisa su to učinili i tako pokazali zašto nose dres jednog od najvećih klubova Evrope. Jedan od onih koji je bio deo ovog spektakla jeste i Vladimir Janković, sin legende Crvene zvezde Bobana Jankovića.
"Zaista je bio veliki spektakl, mnogo lepa atmosfera koju su priredili navijači Crvene zvezde. Ipak, ovo je bila vrlo bitna pobeda za nas, prva van našeg terena, nastavljamo dalje i mnogo nam je bitno što smo dobili danas", rekao je Janković.

Mladi košarkaš bio je očaran atmosferom, oduševljenjen kompletnim spektaklom, a posebno mu je da drago bilo što klub njegovog oca vidi kao veliku legendu. Podsetimo, Vlada Janković je po ulasku na parket tokom zagrevanja pozdravljen velikim aplauzom i uz pesmu "Janković Boban, jedan je...". Neposredno pre početka meča reprezentativac Grčke je na poklon dobio dres Zvezde sa brojem osam, koji je nekada nosio njegov otac i fotografiju, specijalno urađenu za ovu priliku.
"Mnogo sam ponosan na oca što je igrao tako kako je igrao, što je legenda ovog kluba i što ga svi poznaju kao takvog. Što se poklona tiče, jako lep gest od ekipe Crvene zvezde ka meni i mom imenu, a što se atmosfere tiče, bilo je stvarno spektakularno".

Izabrane vesti

Vlada je bio jedini igrač Panatinaikosa koji nije odigrao ni minut u ovom meču.
"To je bila odluka trenera. On odlučuje o tome da li ću igrati ili ne. Šteta je što nisam dobio priliku da zaigram, ali nema veze. Biće sigurno još prilike kada ćemo moći da zaigramo ovde, pred ovom publikom", zaključio je Janković.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK PanatinaikosPionirSrbijaVladimir Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara