"Vojislav Nedić"
"Vojislav Nedić"

Vojislav Nedić: Deset godina sam ovde sedeo sa Bjekovićem...

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.04.16. | 18:14

“Promene u Partizanu su neophodne”, kaže predstavnik jedne od dve struje koje se bore za prevlast u Humskoj

Vojislav NedićNa jednoj strani aktuelno rukovodstvo Partizana, druga koju predvodi Vojislav Nedić. I igra iz prvih 45 minuta duela sa Radnikom koja nije išla u prilog vladajućoj garniture u Humskoj, a upravo su na poluvremenu novinari imali priliku da porazgovaraju sa Nedićem, bivšeg člana uprave koji je napustio crno-bele zbog neslaganja sa trenutnim načinom funkcionisanja.

Stoga umesto u loži na zapadnoj tribini, Nedić sa prijateljima na istoku.
"Poslednjih deset godina gledao sam mečeve u društvu Nenada Bjekovića iz istočne lože, ne računajući vreme kad sam kao običan gledalac dolazio na stadion", pojasnio je Nedić otkud baš među novinarima.

Izabrane vesti

Druge teme su bile povod samog razgovora.
"Neizmerno sam tužan zbog ove igre i mislim da ko god voli Partizan ne može ovome da se raduje", procedio je Nedić pre no što su Nemanja Mihajlović i Saša Ilić u nastavku meča vratili osmeha i na njegovo i na lice svakog navijača Partizana.

Ali jedan rezultat ne može da izbriše utisak o inače veoma lošoj sezoni crno-belih.
"Posle svega ovoga promene su neophodne. Nadam se da će Partizan što pre da se izvuče iz ovoga. Ovde nije reč o ljudima, nego o instituciji Partizana. Ali, ljudi čine tu instituciju", podvukao je Vojislav Nedić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vojislav NedićSuperligaSrbijaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara