""
""

Vojvodina: Bez Trujića i Kovačevića u Holandiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.08.16. | 09:14

U startnu postavu se vraća Darko Puškarić

Ne žele u taboru Vojvodine da podignu ruke u znak predaje uoči današnjeg puta za Holandiju! Odličan utisak koji su ostavili u ovoletošnjoj evropskoj odiseji biće na proveri u Alkmaru.

Tim iz Holandije je na Karađorđu napravio veliki kapital, ali Novosađani su rešeni da, ako ništa drugo, preznoje tim iz Eredivizije. Tim Nenada Lalatovića kreće put Holandije u dobrom raspoloženju posle pobede nad Čukaričkim.

Izabrane vesti

Ipak, nije sve potman stručnom štabu Vojvodine. Zbog povrede zadnje lože, zadobijene u duelu sa Brđanima, gostovanje u Alkmaru propustiće prvi napadač Stare Dame Nikola Trujić. U Novom Sadu su ostali i štoper Vladimir Kovačević, kao i mladi Stamenić.

Na spisku putnika za Alkmar su Marko Vuksanović i Darko Puškarić koji se vraća u startnu postavu.
„Fudbal je to. Dok postoji nada moramo da igramo, naravno ne postoji nikakav pritisak, Alkmar je taj koji ima odličan rezultat. Međutim, ako nam se otvori utakmica što da ne probamo. Videli ste i u Novom Sadu, imali smo dve velike šanse, pa su nam oni dali dva gola iz jedne šanse. Sve je to fudbal“, rekao je najbolji strelac Novosađana u prvenstvu Aleksandar Paločević.

Meč između AZ Alkmara i Vojvodine igra se sutra u 20 časova. Novosđani će zbog problema sa avio vezama prespavati u Amsterdamu, pa će put Srbije krenuti u petak popodne.

Piše: Dejan Stanković

(Foto Star Sport)

 

 

 


tagovi

FK VojvodinaVladimir KovačevićSrbijaNikola TrujićNenad LalatovićLiga EvropeHolandijaEvropaDarko Puškarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara