"Apija u dresu Vojvodine"
"Apija u dresu Vojvodine"

Vojvodina ne može nikoga da dovede: Prvo da se plate Apija i Marić

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.17. | 11:25

Ipak, na probu stigla još dva igrača

Apija u dresu VojvodinePosle Partizana, suočila se i Vojvodina sa nemogućnošću da u aktuelnom prelaznom roku registruje novajlije.

Doduše, još ih nije ni dovela, ali niko za nju neće moći da igra sve dok Novosađani ne regulišu dva duga, zbog kojih im je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla kaznu u vidu zabrane registracije novajlija.

Izabrane vesti

Klub sa Karađorđa dužan je nekadašnjem prvotimcu Stefanu Apiji i bivšem šefu stručnog štaba Zoranu Mariću pozamašne svote novca, što potvrđuje i novi predsednik Lala, Dušan Mijić.
Zabrana je na snazi zbog neizmirenih dugovanja prema bivšem šefu stručnog štaba Zoranu Mariću u iznosu od 2.600.000 dinara, odnosno internacionalcu iz Gane Stefanu Apiji, kojem pripada oko 90.000 evra. Marić i Apija su dobili sudske sporove, pa nema ništa od novih igrača dok ne izmirimo ta dva duga“, precizirao je Mijić za Sportski žurnal.

S druge strane, na zvaničnom sajtu novosadaskog kluba jutros je osvanula informacija da su posle tandema Amerikanaca Brajana Iloskog i Metjua Tilija, na probu u Sportski centar „Vujadin Boškov“ stigla još dva igrača. U pitanju su vezista Milan Spremo (21), koji je jesenju sezonu proveo u ivanjičkom Javoru i levi bek OFK Odžaka Dajan Ponjević (17).

Oni će u narednih nekoliko dana imati šansu da se nametnu šefu struke Draganu Ivanoviću, koji 19. januara vodi ekipu na pripreme u Budvu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran MarićFK VojvodinaSuperligaStefan ApijaSrbijaDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara