""
""

Vojvodina u sosu: Mrdaković povređen, virus pokosio kompletan tim

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.07.15. | 09:33

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić ima silne probleme uoči puta u Letoniju

Bolan poraz od Čukaričkog (0:4) nije jedina stvar koja uoči puta u Letoniju muči trenera Vojvodine Zlatomira Zagorčića. Novosađani će u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Spartaksa biti lišeni pomoći prvog napadača Miljana Mrdakovića.
„Miljan je izašao zbog povrede pete i prve prognoze su da mu sledi određena pauza. Ipak, za konačanu procenu sačekaćemo šta će da pokaže magnetna rezonanca“, rekao je za Sport doktor Borko Vukosav.

Takođe, virus je pokosio kompletan tim Vojvodine. Trenutno su zbog zdravstvenih problema van stroja Novica Maksimović, Ivan Lakićević, Darko Puškarić, Milko Novaković, Marko Zoćević, Ognjen Ožegović i Nikola Perić. Njima se priključio i Igor Đurić koji je zbog bolova u glavi morao da bude zamenjen na poluvremenu meča sa Brđanima.
„Moguće je da su i Igorovi problemi takođe vezani za virus, ali i da su reakcija na izuzetnu vrućinu po kojoj je meč igran. U svakom slučaju činimo sve da igrače osposobimo za duel protiv Spartaksa“, dodao je Vukosav.

Izabrane vesti

(Foto Star Sport)


tagovi

Zlatomir ZagorčićSrbijaMirko IvanićMiljan MrdakovićLiga EvropeEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara