""
""

Volfzburg pravi Realu novog Moratu

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.07.16. | 15:49

Mladi napadač se seli u Nemačku

Kao što je i najavljivano prethodnih dana, Borha Majoral je novi igrač Volfzburga. Mladi španski napadač iz Real Madrida je otputovao za Švajcarsku gde će se priključiti pripremama nemačkog kluba.

Izabrane vesti

Volfzburg dovodi Španca na jednogodišnju pozajmicu iz Real Madrida. Majoral je jedan od najtalentovanijih izdanaka Realove škole, impresionirao je igrama za mladi tim Kraljevića u Ligi šampiona za omladince, a prethodne sezone je u nekoliko nvrata bio na klupi prvog tima i upisao šest utakmica.

Još se ne zna da li je Real pristao na pozajmicu s pravom otkupa ili bez prava otkupa ugovora. Real je prethodnih sezona prodavao talentovane igrače iz svoje škole koji nisu imali prostora u prvom timu, ali ih je vraćao uz povrtane klauzule. Tako je bilo sa Karvahalom u Leverkuzenu ili Moratom u Juventusu, a u slučaju Majorala su se odlučili samo na pozajmicu.
„Bio sam u najboljem klubu na svetu, za šta mnogi nisu imali šansu i mogu samo da budem zahvalan zbog svega što je taj klub uradio za mene. Odlazim da bih sticao iskustvo i nadam se da ću dobrim igrama tamo obezbediti povratak u Real Madrid. Hvala svima u Realu koji su mi pružali podršku. Volfzburg je veliko ime u nemačkom fudbalu i radujem se novom poglavlju u karijeri“, rekao je Majoral

(FOTO: Real Madrid)


tagovi

VolfzburgŠpanijaReal MadridPrimeraNemackaletnji prelazni rok 2016EvropaBorha Majoral

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara