"TEO I TJERI"
"TEO I TJERI"

Volkot: Bolji smo od Anrija i Bergkampa, samo još da dokažemo... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.01.15. | 18:12

Brzonogi napadač ima puno samopouzdanja, možda i previše

TEO I TJERITeo Volkot je poznat po senzacionalnim izjavama, a poslednja u nizu se čini kao najhrabrija do sada. Naime, Volkot je trenutnu napadačku postavu Arsenala uporedio sa onom legendarnom sa početka 21. veka koja je imala imena kao što su Tjeri Anri, Denis Bergkamp, Rober Pires, Fredi Ljungberg, dok sada u dresu Topdžija igraju Velbek, Aleksis Sančez, Okslejd-Čemberlen, Volkot, Žiru...

„Deni (Velbek) je neverovatan radnik. Ne samo da je fantastičan u napadu već puno trči, pomaže u odbrani... Imamo mnogo opcija, Aleks (Oks) je tu i neverovatno je talentovan.”, govorio je Volkot za klupski sajt.

Izabrane vesti

Naravno, kada se samo uporede trofeji koje je Arsenal osvojio predvođen Anrijem i drugarima, jasno je koliko je cenjenija ekipa Arsena Vengera bila pre nekih desetak godina.
„Jasno je da moramo da puno toga da postignemo kako bismo mogli da se merimo sa njima, ali ja sam uveren da smo po umeću iznad te generacije. Ponavljam, imamo toliko opcija. Iza napadača još imamo Ozila, Remzija, Vilšira, toliko kvalitetnih imena zadaje glavobolju svim protivnicima, a boga mi i našem menadžeru koji je uvek na slatkim mukama.”

Šta vi mislite, koja je generacija bolja?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tjeri AnriTeo VolkotRober PiresPremijer ligaOlivije ŽiruFredi LjungbergEngleskaDenis BergkampDani VelbekArsenalArsen VengerAleksis SančezAleks Okslejd-Čemberlen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara