"Filip Mladenović na treningu"
"Filip Mladenović na treningu"

Volkov nije uplašio Mladenovića: najvažnije mi je da sam dobio peti derbi u nizu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.11.13. | 15:00

"A i nije tačno da sam udario beka Partizana", dodaje kolega iz suparničkog tabora

Filip Mladenović na treninguPretnje Vladimira Volkova nisu zaplašile Filipa Mladenovića, koji je posle 145. večitog derbija kući otišao nasmejan zbog pobede Crvene zveze. Za optužbe kolege iz Partizana, koji je rekao da ga je Mladenović "mučki udario po glavi", bek Zvezde je saznao iz medija. I nije im pridao veliku važnost.
"Nije ni vreme ni mesto da se sada priča o tome. Meni je najvažnije da sam pobedio peti derbi u nizu", podseća Mladenović na podatak za svaku pohvalu, bez obzira na to što je neuspehe u susretima sa Partizanom propuštao jer su šansu dobijali neki drugi igrači.

U 145. večitom derbiju šansu je dobio tek u završnici, ali mu je i 15-ak minuta na terenu bilo dovoljno da stekne jednog neprijatelja. Volkov se toliko ražestio da je posle meča pokušao da upadne u svlačionicu Zvezde i obračuna se sa Mladenović.
"Video sam na portalima kada sam došao kući da je navodno Volkov rekao da hoće da mi polomi noge (Volkov je kasnije demantovao da je koristio taj izraz, prim.aut). Bio sam miran jer znam da se ništa nije veliko desilo u tom 90. minutu. Stvorila se gužva kada je Pečnik pao, međutim, tvrdim da nisam udario beka Partizana po licu", hladnokrvan je Mladenović.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


tagovi

145. večiti derbiFK Crvena zvezdaFilip MladenovićSrbijaSuperligaVladimir Volkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara