""
""

Volkov ponovo u Superligi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.17. | 22:29

Nišlije posle Stefana Ilića angažovale još dva zvučna pojačanja

Iskusni levi bek Vladimir Volkov vratio se u domaću Superligu posle godinu i po dana provedenih u inostranstvu! Crnogorski reprezentativac postigao je dogovor sa čelnicima niškog Radničkog da obuče dres tog kluba i nosi ga u narednih šest meseci. Postoji i jedna "klauzula" u tom, za sada usmenom dogovoru - ukoliko ekipa sa Čaira izbori izlazak u Evropu Volkov će ostati da odigra i kvalifikacije.

Vladimir Volkov od leta je slobodan igrač, otkako je raskinuo ugovor sa belgijskim Mehelenom - kratko je bio na pozajmici u poljskom Lehu - tako da je formu održavao trenirajući jedno vreme na Teleoptiku, a potom samostalno. Kako nije uspeo da pronađe novi inostrani angažman dosta dugo, odlučio je da prihvati ponudu Radničkog. U timu Milana Rastavca trebalo bi da zauzme mesto Miloša Radivojevića koji je posle dobre polusezone napustio Niš.    

Izabrane vesti

U paketu sa Volkovim Real sa Nišave angažovao je i mladog vezistu iz Novog Pazara Anida Travančića, a pre nekoliko dana u sklopu transfera Milana Pavkova na Čair je stigao i talentovani napadač Stefan Ilić.  

(foto: Action Images)


tagovi

Radnički NišSrbijaSuperligaVladimir Volkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara