Voša sveti crno-bele

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.02.19. | 10:26

Novosađani danas imaju proveru protiv Krakovije, koja je juče savladala Partizan

Utakmice kao na traci. Posle pobede Vojvodine nad Zaglebjem, šef stručnog štaba Novosađana Radovan Krivokapić izjavio je da je to bila najbolja partija crveno-belih u dosadašnjem toku priprema u Turskoj.

Voša je juče pobedila Zaglebje iz Lubina rezultatom 1:0 (1:0), u prijateljskom meču odigranom u Beleku.
"Mogu slobodno da kažem da je ovo naše najbolje izdanje od kako smo počeli sa pripremama. Igrali smo protiv tima koji dolazi iz lige prepoznatljive po tvrdom i agresivnom fudbalu, te me je najviše interesovalo to kako će naša ekipa da odreaguje na takav stil i način igre. Mislim da smo u svim segmentima bili jako dobri i posebno me raduje to što nam rival čak nije uputio nijedan ozbiljan udarac u okvir gola, dok smo mi, pored tog jednog pogotka, imali još nekoliko dobrih šansi i akcija, odnosno ponavljali smo neke stvari koje radimo na treninzima", rekao je Krivokapić.

Izabrane vesti

Na prve tri prijateljske utakmice u Turskoj, Vojvodina još nije doživela nijedan poraz, s obzirom na to da je ostvarila dve pobede (Zorja, Zaglebje) i jedan remi (Arsenal Kijev).

U crveno-belom dresu, protiv Zaglebja je nastupio i Ekvadorac Ronaldo Vilja (21), koji je pre nekoliko dana stigao na probu iz ekipe Klan Huvenil iz Ekvadora.
"Ne mogu odmah da donesem neki sud, ali mislim da je bio borben i agresivan, odnosno da se dosta dobro kretao. Možda mu malo nedostaje tehnika i uigranost sa ostatkom ekipe, ali tek je kratko sa nama i danas je prvi put zaigrao. Konačnu odluku o tome da li će i dalje ostati sa nama doneću zajedno sa sportskim sektorom kluba", izjavio je Krivokapić.

Vošu danas očekuje nova provera, pošto će odmeriti snage sa još jednim poljskim prvoligašem Krakovijom. Upravo taj tim juče je uzeo meru Partizanu u kontrolonom meču (1:0).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 13:00 6810 KLPR Cracovia K. - Vojvodina ug 0-2 1,80
Ukupna kvota1,80

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Petak
13.00: (2,20) Krakovija (3,60) Vojvodina (2,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

Radovan KrivokapićFK VojvodinaKrakovijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara