""
""

Vošin jesenji ples, neka se spremi Zvezda! Lalatović gazi na svim frontovima

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.09.16. | 21:51

Lider Superlige se plasirao u osminu finala Kupa Srbije

Drže prvo mesto u ligi, ali ne odustaju ni od Kupa Srbije! Fudbaleri Vojvodine nastavljaju jesenji ples, novu recku su udarili u šesnaestini finala Kup Srbije. Među 16 najboljih su se plasirali pobedom nad Bežanijom od 4:0 uz ubedljivu igru i napravili sjajnu uvertiru pred derbi narednog kola na Marakani.

Izabrane vesti

Trener Nenad Lalatović je odlučio da promeša karte i odmori neke od nosilaca igre za duel protiv Crvene zvezde sledećeg vikenda. Tako su šansu od rezervista dobili golman Perić, defanzivci Planić i Bureković, vezisti Babić i Vukasović, dok je u špicu priliku dobio Ašćerić. Od standardnih prvotimaca su u startnih 11 počeli Lakićević, Puškarić, Jovančić, Paločević i Trujić.

Ali mešanje karata i šansa rezervistima se uopšte nisu pokazali kao problem za Lalatovićev tim. Već kao kvalitet više! Rezervisti su potpuno opravdali očekivanja i stavili trenera na slatke muke, a mrežu Bežanije napunili do vrha.

Seriju je otvorio Jovančić golom u šestom minutu. Već u osmom minutu je bilo 2:0, a strelac je bio Trujić. Posle toga je sve bilo jasno i Lalatovićev tim je mogao da odirga za dušu navijača. Planić je u 62. minutu pogodio za 3:0, a mladi Zličić koji je ušao sa klupe je postavio konačnih 4:0 u 73. minutu. 

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaPrva liga SrbijeNikola TrujićNenad LalatovićLazar ZličićKup SrbijeDušan JovančićBogdan PlanićBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara