"Vuk Rašović"
"Vuk Rašović"

Vošo, Dinamo se raspada, gazda uleteo u svlačionicu i poručio Rašoviću: Otkaz!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.07.16. | 23:03

Novi trener - dosadašnji sportski direktor?!

Vuk RašovićRasulo u Minsku. Posle sezone u kojoj je Dinamo zauzeo drugo mesto u beloruskom šampionatu i igrao grupnu fazu Lige Evrope gazda Sjarčev Čiz je izgubio strpljenje posle remija od 1:1 sa Sent Patrikom, odmah posle utakmice uleteo u svlačionicu i poručio treneru Vuku Rašoviću - istom onom koji mu je i lane doneo uspehe na međunarodnoj sceni - da je otpušten!

Istina, rezultati, odnosno velikih devet bodova zaostatka za nedodirljivim BATE Borisovim, pa i tih 1:1 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope daju nekakav osnov za promene, ali beloruska javnost nije očekivala da će sva krivica biti svaljena na stručni štab.

Izabrane vesti

Posebno zato što će Rašovića zameniti Sergej Borovski, dosadašnji sportski direktor. Doduše, na isti način je i Rašović stupio na mesto šefa struke kada je otišao Čeh Dušan Uhrin. Dinamo nastavlja sa praksom - trenera menja sportski direktor. Sad se traži novi. Sa Rašovićem je otišao i Ljubiša Ranković, njegov dosadašnji pomoćnik.

Pre nekoliko nedelja Minsk je nezadovoljan napustio i Nenad Adamović. Jasno je da je situacija u Dinamu daleko od idealne. Dobre vesti za Vojvodinu, koja će, ako izbaci velški Konahs Kvej - a nema razloga da ne bude tako - u trećem kolu kvalifikacija igrati baš protiv Dinama.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Vuk RašovićFK VojvodinaUkrajinaSrbijaLiga EvropeDinamo Minsk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara