Voždovac donirao prostor na dresu za Zajedno za život

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.08.18. | 13:36

U derbiju trećeg kola Superlige Srbije Voždovac će ugostiti Crvenu zvezdu, a na toj utakmici fudbaleri Voždovca igraće u specijalno dizajniranim dresovima, napravljenim samo za ovu utakmicu, koji nose jaku i jasnu poruku i pomeraju granice fudbala

Fudbaleri Voždovca će u subotu na rukavima specijalno dizajniranog dresa nositi logo Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i tako doprineti širenju svesti o tome koliko je naša pomoć neophodna, kako deci koja se leče, tako I njihovim porodicama koje tokom lečenja prolaze kroz teške trenutke.

Ovo je jedinstven potez jednog fudbalskog kluba iz Srbije i Voždovac će postati prvi tim iz našeg regiona koji je donacijom prostora na svom dresu humanitarnoj organizaciji pokušao da na inovativan način privuče i skrene pažnju javnosti na bitne teme koje nas okružuju, i priključi se borbi za zdravlje najmlađih i njihovo lečenje.
„Svesni smo da kao moderni fudbalski kolektiv nosimo jako veliku odgovornost i zato želimo da fudbal vratimo osnovnim vrednostima i da uvek pored osnovne fudbalske misije imamo i društveno odgovorne akcije. Ovo je naš način da još jednom pružimo podršku Humanitarnoj organizaciji 'Zajedno za život' koja se bori za zdravlje mališana i da zaista pomeramo granice fudbala i humanosti“, izjavio je Goran Grkinić, direktor Voždovca.

Izabrane vesti

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice.

Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima i misiju da aktivno pomaže roditeljima bolesne dece pružajući podršku u vezi s prevodom dokumentacije, povezivanjem sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, traženjem smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje, kao i za sve ostalo što je roditeljima obolele dece potrebno tokom procesa lečenja.
„Presrećan sam što opet koristimo fudbal na najbolji način, da podignemo svest kod ljudi o postojanju Humanitarne organizacije 'Zajedno za život' i borbi za pomoć oboleloj deci koja uvek traje, a u kojoj svako može da učestvuje na svoj način. Voždovac je, kao i uvek, odgovorio pozitivno na naš poziv da se uključi u naše akcije i pokazao da je jedan od zaista najodgovornijih sportskih kolektiva u zemlji i ovom prilikom još jednom im se zahvaljujem i pozivam sve ljude da u subotu dođu na stadion Voždovca na utakmicu“, napomenuo je Jovan Simić, osnivač Humanitarne organizacije.

Voždovac će ugostiti na svom stadionu Crvenu zvezdu u subotu 4. avgusta od 19.00 časova.

Možete se i vi priključiti akciji i donirati sredstva uplatom na račun Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ koji je otvoren u Komercijalnoj banci: 205-250438-39

Za uplate iz inostranstva – broj deviznog računa:
0070800047526 
IBAN broj: RS35205007080004752637

Ili slanjem humanitarne SMS poruke po ceni od 100 dinara, sa bilo kojim tekstom na broj 8495.


tagovi

Zajedno za životJovan Simić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara