Voždovac doveo opasna pojačanja: Posle Sikimića, Srnića, Bošnjaka, Arsića - i Matić

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 21:27

A čeka se Nikola Trujić...

Iza Voždovca je jesen za zaborav, ali kako su gazde kluba odradile ovaj zimski prelazni rok, nema sumnje da će Zmajevi na proleće biti krupan zalogaj za sve rivale. Najnovije pojačanje tima koji sa klupe predvodi Dragan Aničić je iskusni napadač Bojan Matić, doskorašnji fudbaler južnokorejskog Seula. 

Nekada najbolji strelac Mačve (baš u vreme dok je tu ekipu vodio Aničić) prethodnih šest meseci proveo je u inostranstvu, a na Krov stiže kao slobodan igrač. Kako saznaje MOZZART sport Matić je na stolu imao ponude Vojvodine i subotičkog Spartaka, međutim odlučio se da stavi paraf na 18-mesečni ugovor sa Voždovčanima i pokuša da pomogne u poteri za plej-ofom. 

Izabrane vesti

Dolaskom Bojana Matića Zmajevi su oformili vrlo zanimljivu navalu. Prethodno je Aničićev tim pojačao Predrag Sikimić, a dogovoreno je i da Filip Stuparević ostane do kraja sezone, bez obzira što ga je Votford otkupio za 3.000.000 evra. 

Voždovac je još ranije obezbedio potpise Dušana Matovića (Minsk), Strahinje Bošnjaka (Partizan), Dragoljuba Srnića (Slask) i Lazara Arsića (Vojvodina). 

Još nije ozvaničeno, ali Zmaj bi do kraja prelaznog roka trebalo da postane i Nikola Trujić, momak koji je bez kluba otkako je napustio rumunski Botošani. Uz postojeći igrački kadar, bivše partizanovce Bojana Ostojića, Miloša Mihajlova, te zvezdaše Nikolu Mikića, Andriju Lukovića i Aleksandra Jevtića, pa talentovanog Lazara Zličića iz Vojvodine, Voždovac će na papiru imati vrlo, vrlo snažan tim. 

Još samo da se sve to fino upakuje i ukomponuje.

Pred Voždovcem je dosta težak zadatak da nadoknadi devet koraka zaostatka u odnosu na prvu ekipu iznad crte plej-ofa. To je trenutno Vojvodina sa 28 bodova... 

Foto: MN Press


tagovi

Bojan MatićNikola TrujićFilip StuparevićSuperligaDragan Aničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara