""
""

Voždovac počinje u novim dresovima, ali pred praznim tribinama

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.07.17. | 12:07

Bez publike protiv Radnika

Nova sezona i, kako to obično biva, novi i dresovi. Po uzoru na evropske klubove, Voždovac je promovisao opremu za takmičarsku 2017/2018.  Odmah upada da su dresovi tehničkog sponzora Naija urađeni nalik Milanovim. Osnovni je bele boje, rezervna garniture je crveno-crna, dok je to i nezaobilazni maskirni dres.

Promocija je večeras od 20.00 protiv Radnika iz Sudrulice, ali će navijači Voždovca morati da se strpe, jer je ulaz na stadion zabranjen. Naime, Zmajevi moraju da odsluže još jedan meč suspenzije zbog loše organizacije duela sa Crvenom zvezdom u finišu minulog prvenstva (jedan već izdržali protiv Vojvodine), pa će ekipu iz Surdulice dočekati pred praznim tribinama.

Izabrane vesti

Što ne umanjuje njihove ambicije, koje sežu do ponovnog plasmana u plej-of. Možda i evrovize.
Predsednik i direktor su izneli stav po pitanju plej-ofa, mišljenja sam da ova ekipa i to što ovi momci pokazuju, to i podrazumeva. Siguran sam da imamo kvalitet za mnogo više i upravo sve što nas očekuje baziram na njihovoj ambiciji i ambiciji stručnog štaba”, predočio je Ilija Stolica, šef struke Voždovca.

Kapiten Miloš Pavlović siguran je da njegovi saigrači mogu da naprave iskorak.
Sačuvali smo okosnicu tima i time smo olakšali i šefu i svima nama, ali i mlađim igračima da nastavimo istu filozofiju. Početak je uvek nezgodan, ali uz puno samopouzdanja očekujem da ćemo uspeti da ostvarimo pobedu na svom terenu”, dodao je iskusni zadnji vezni.

(FOTO: FK Voždovac)


tagovi

Ilija StolicaMiloš Pavlovićnovi dresoviSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara