"Miloš Pavlović i Marko Petković"
"Miloš Pavlović i Marko Petković"

Voždovac - Zvezda prvi put na krovu: Navijačima po 350 ulaznica, Stolica kaže da se neće braniti: Imamo naš stil

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 17:03

„Krasi nas samopouzdanje“, kaže kapiten Zmajeva Miloš Pavlović

Miloš Pavlović i Marko PetkovićKao preporođen deluje i isto tako igra Voždovac otkako ga je preuzeo Ilija Stolica. Sedam bodova iz tri meča (a dva bez primljenog gola) omogućila su Zmajevima da polete iz gornjeg ka središnjem delu tabele Superlige i u dobrom raspoloženju sačekaju Crvenu zvezdu, u jednom od zanimljivijih susreta 19. runde.

Lider stiže na stadion na krovu Tržnog centra u nedelju od 13 časova, što će biti prvi put u istoriji da se ove ekipe igaju na pomenutoj lokaciji.
Trudićemo se da meč opravda epitet gradskog derbija. Imamo zadovoljstvo da ugostimo šampiona na našem stadionu, a to do sada nije bio slučaj. Biće ovo istorijska utakmica za naš klub. Svi preduslovi predstoje za vrhunsku fudbalsku predstavu”, uverava Ilija Stolica.

Izabrane vesti

--->>> MOZZART kvote: Voždovac- Crvena zvezda 1 (8,50), X (3,40), 2 (1,35)

Pod njegovim vođstvom, Voždovac je raskrstio sa crnim oktobrom u kome je nanizao četiri prvenstvena poraza, na koji se početkom novembra nakalemio i onaj od Čukaričkog, posle čega je komandnu palicu od Bratislava Živkovića preuzeo nekadašnji pomoćnik u stručnom štabu Partizana. S njim na klui pobeđeni su Spartak i Borac u gostima, a na svom terenu osvojen bod protiv Rada.
„Mi se nalazimo u dobroj formi i u dobrom raspoloženju. Rezultati nam donose povećano samopouzdanje i orni dočekujemo utakmicu sa Crvenom zvezdom“.

Ilija StolicaZmajevi su izgubili svaki od poslednjih pet susreta sa crveno-belima.
Pričamo samo o našoj ekipi, preferiramo stil igre koji nije na kontranapad, međutim kada imate ispred sebe protivnika koji ima određeni kvalitet, on vas dovede u poziciju da se branite, ali mi ćemo izaći sa našom idejom da se nadigravamo. Imamo samopouzdanje. Na samoj utakmici ćemo znati da se prilagodima svim situacijama koje će doneti igra”, dodao je Ilija Stolica.

Iz Voždovca su obavestili javnost da će, usled bezbednosnih procena, u prodaju biti pušteno samo 500 ulaznica (jedno lice može da kupi jednu ulaznicu). One će moći da se nabave u nedelju od 10.00 do 13.00, na blagajni Tržnog centra „Stadion“. Osim toga, po 350 ulaznica biće dostavljeno navijačima domaćeg i gostujućeg kluba, što ukupno čini 1.200 posetilaca, uz napomenu da se uz goste kluba, predstavnike medija očekuje oko 1.400 gledalaca, na koliko je ograničen kapacitet stadiona, po preporuci MUP-a.
Interesantna utakmica, zbog činjenice da će biti dosta navijača. Govorim u ime svoje ekipe, jer nas krasi samopouzdanje i nadam se da ćemo svim ljubiteljima fudbala pružiti jednu lepu fudbalsku predstavu. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem što veći broj naših navijača da nas podrže, dosta će nam značiti njihova podrška“, dopunio je Miloš Pavlović, kapiten Voždovca.

UVERTIRA: VOŽDOVAC - ZVEZDA 5:2

Filip StuparevićU uvertiri okršaja seniorskih timova, omladinci Voždovca su danas počistili sa terena Crvenu zvezdu, na početku turnira“ Brodarac 2016“ - 5:2.

Strelci za Zmajeve bili su Stuparević i Mandić (po dva gola) i Nikolić. Naredni rival Voždovca je Čukarički (nedelja, 10.00).

(FOTO: Star sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaMiloš PavlovićIlija StolicaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara