""
""

Vraća se Matić kapiten, Čuka se ne plaši drugog poluvremena na Kavkazu

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.07.15. | 18:47

“U pitanju je jako ozbiljan protivnik, ali došli smo da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu, uz sav respekt prema rivalu“, rekao je Vladan Milojević

    (OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA IZ AZERBEJDŽANA)

Izabrane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević ponovio je da izuzetno ceni Gabalu, ali je poručio da je cilj njegove ekipe da na kraju dvomeča protiv predstavnika Azerbejdžana izađe kao pobednik.

Čukarički u četvrtak od 18 časova po našem vremnu igra revanš utakmicu drgugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a iz prve utakmice nosi minumalnu prednost od 1:0. Kvote za revanš u Azerbejdžanu, možete da pogledate OVDE
“Impresionirani smo vašim lepim gradom i zemljom, narodom Azerbejdžana. Kao što znate srpski i  narod Azerbejdžana imaju mnogo toga zajedničkog. Što se tiče same utakmice, došli smo da odigramo drugo poluvreme. U prvoj smo slavili 1:0, ali kao što sam rekao i nakon prve utakmice u Beogradu, očekuje nas sasvim druga utakmica ovde u Bakuu. Ne bih trošio previše reči o Gabali, jer je to skup sjajnih pojedinaca, dobro uklopljena ekipa, vođena od iskusnog trenera. Prema nekim informacijama boriće se sa Karabagom za titulu. U pitanju je jedan jako ozbiljan protivnik, ali kao što sam rekao mi smo došli da odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu, uz sav respekt prema rivalu“, rekao je Milojević.

Beograđani se u prvi plan stavljaju svoju igru, od koje će sutra sve zavisiti na Baksel Areni.
“Mi se ne plašimo nikoga, tako da ćemo se sutra fokusirati na našu igru. Kao što sam rekao i pre izvlačenja da će se nakon 180 minuta igre odlučiti pobednik. Mi ćemo se potruditi da se predstavimo u odličnom svetlu i daćemo sve od sebe da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu. Šanse su i dalje 50:50. Kakav god da je bio rezultat u Beogradu, opet bi to isto rekao. Mi smo dobri, kao i ekipa Gabale, pa očekujem jednu kvalitetnu utakmucu“.

Trener Gabale Roman Grigorčuk danas je najavljivao ofanzivu njegovog tima.
“Drago mi je da je njihov trener samouveren. Oni imaju njihovu strategiju, a koliko sam shvatio oni ne žele produžetke. Ne bismo ni došli ovamo da smo mislili da ćemo izgubiti. Ali kako se bude odvijala utakmica, mi ćemo se prema njoj tako i ophoditi“, rekao je strateg Brđana i najavio da bi sutra na terenu mogao da se nađe kapiten Igor Matić.

Kapiten Matić je takođe oduševljen Bakuom u kojem je poslednji put bio pre više od jedne decenije.
“Ovde sam bio pre 13 godina sa mladom reprezentacijom i sad nisam prepoznao grad. Stvarno mi je prijatno ovde, jasno je da se u azerbejdžanski fudbal jako mnogo ulaže u poslednje vreme. Sutra nas očekuje drugo poluvreme, izuzetno teška utakmica. Gabala je dobro vođena, u pitanju je skup odličnih pojedinaca i očekuje nas mnogo teža utakmica nego što je bila u Beogradu. Uprkos svemu, imamo jedan dobar i aktivan rezultat, uz dužno poštovanje i sav resprekt prema protivniku, očekujem da ćemo izaći kao pobednici u ovom meču“, rekao je Igor Matić.

Predvodnika ove generacije Čukaričkog nije iznenadilo slabo izdanje u prvoj utakmici. 
„Po meni oni nisu odigrali loše, već smo mi odigrali dobru takmičarsku utakmicu. Sutra se igra novi meč, imaju mnogo igrača koji znaju da igraju velike utakmice i sigurno je da nas očekuje neizvesna fudbalska predstava“, zaključio je Matić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladan MilojevićSrbijaLiga EvropeIgor MatićGabalaČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara