""
""

Vratile se rode, a Maslać i iskusan kadar pred Evropu iz Voše ode!

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 11:57

Leto topi tim Novosađana pred evropsku priču na Karađorđu. Iskusni štoper sporazumnim raskidom ugovora napušta klub, odše i Paločević, Puškarić, Babić i Knežević

Mario Maslać je pušten iz kaveza FK Vojvodina. Nisu se dogovorili, možda se nisu ni dobro razumeli, tek iskusni štoper Lala, nekadašnji starosedelac čačanskog Borca rešio je da stavi tačku na svoje bitisanje u Superligi Srbije. Transferaške opcije su mu Belgija i Australija, odnosno Melburn Siti koji zainteresovan za usluge Maria Maslaća.
“ Rečeno je i učinjeno. Raskid moje novosadske fudbalske priče je bio neminovan. Tu smo se lako dogovorili i to sporazumno da nam svima bude lakše”, priča Mario Maslać za MOZZART Sport koji nam je ne tako davno poručio i da ga već pomenuti Melburn Siti mami sa 200.000 evra…
“Da, tako nekako, čekam zvanične ponude. Tri piuta meri, pa jednom seci. Karijera nije film koji se premotava u nedogled. Dobiješ šansu ili je ne dobiješ, ili je prosto prokockaš ako se zaletiš. Ta priča se ne vraća nikada na početak. Zato kažem da da mi nije samo Australija u glavi, već i Belgija. Štoperi su tražena roba i u Evropi, pa kako prelomiš”, kaže Mario Maslać, napominjući da su kofere spakovali i Paločević, Puškarić, Babić i Knežević! Kako će Vojvodina bez iskusnih pojedinaca u Evropu upitasmo Maslaća?
“Hm, teško je to pitanje jer pitate ono što ume da zaboli. Pa, Vojvodina je moj matični klub, vratih mu se posle 10 godina, a sada odoh. Treba im za Evropu šlifa, treba iskustva, a ja jedino mogu da im poželim sreću, da se zahvalim divnim navijačima na Karađorđu i da im poručim da je timu van ligaških okvira još potrebnija podrška. Vi znate da sentimentalnosti u profesionalnom fudbalu nema. Odlazim jer moram. Lale, sve najbolje, gurajte”, Maslaćeva je poruka novosadskim navijačima.

Izabrane vesti

(Foto: Star Sport)


tagovi

Mario MaslaćSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara