""
""

VRATIO SE! Imperator posle 21 meseca opet na terenu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.16. | 12:22

Adrijano Leite Ribeiro potpisao za Majami junajted

Kompletnu karijeru, sav raskošni talenat koji je imao i levicu koja je pravila rupe u mrežama... Sve je bacio niz reku zbog raskalašnog života, kocke, droge i žena. Fudbal je odavno izgubio svoje nestašno dete i zauvek će se provlačiti pitanje - da li je mogao da postane najbolji ikada? Izgubio je sav novac, kuću, došao na ivicu bankrota. Vratio se kod majke u favele u jednom od najopasnijih krajeva u Brazilu, ali se za Adrijana Leite Ribeira (33) svetlost na kraju tunela nalazi u - Majami junajtedu.

Izabrane vesti

Imperator se vratio! Posle 21 meseca penzije Adrijano je dogovorio saradnju sa američkim četvrtoligašem Majami junajtedom, za mesečnu platu od 10.000 evra i 30 odsto vlasničkog udela u klubu. 

Adrijano se treninzima vratio još u novembru, zbog čega je do danas smršao četiri kilograma. Kako američki mediji javljaju - i dalje ima preko 100 kilograma. 

Ali, verujemo da okorele fudbalske fanatike to neće previše interesovati, posebno ako samo još jednom vide čuveni Adrijanov projektil "zemlja-vazduh", koji je spaljivao mreže. 

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<


tagovi

Zimski prelazni rok 2016MLSmeđunarodni fudbalMajami JunajtedAdrijano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara