""
""

Vredi li rizikovati sa Ivanom Ivanovim?

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.12.15. | 11:03

Bugarski štoper je raskinuo ugovor s Bazelom, ali posle dve teške povrede predstavlja rizik za Ludogorec koji se koleba oko njegovog angažmana

Otišao je iz Partizana i Srbije kao jedan od najboljih igrača lige i predstavljen je kao veliko pojačanje Bazela. Ali po odlasku u Švajcarsku krenuo je strmoglavi pad u karijeri Ivana Ivanova.

Izabrane vesti

Nekadašnji defanzivac Partizana je u Bazelu doživeo dve teške povrede kolena i odigrao je samo 18 mečeva za dve i po godine. Kao logična posledica je došla i odluka o raskidu ugovora sa švajcarskim šampionom. Ivanov je sada slobodan igrač, ali na njega se gleda drugim očima.

Bugarski prvak Ludogorec je pokazao želju da angažuje Ivanova, ali su u klubu podeljena mišljenja zbog zdravstvenog kartona nekadašnjeg štopera CSKA, Alanije i Partizana. Povrede kolena su od Ivanova napravila ogroman rizik za svakog budućeg poslodavca. Ludogorec traži štopera, Ivanov je profil igrača koji bi se idealno uklopio, ali on se i dalje nije oporavio od teške povrede. Morao bi da prođe detaljne lekraske preglede i tek tada bi bila doneta odluka o njegovoj budućnosti. U Ludogorecu bi bili spremni da mu ponude ugovor do kraja sezone, s opcijom da posle toga razgovaraju o dugoročnijoj saradnji.

(FOTO: MN Press)


tagovi

međunarodni fudbalLudogorecIvan IvanovEvropaBugarska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara