""
""

Vrela zima u Novom Sadu: Lalatović odlazi!

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.12.16. | 19:42

Mladi stručnjak bi u petak trebalo da obelodani odluku koju je saopštio pojedinim ljudima iz Vojvodine

Trener Vojvodine Nenad Lalatović namerava da podnese ostavku na mesto šefa stručnog štaba novosadskog superligaša u petak ujutru, saznaje MOZZART Sport. Mladi stručnjak je odluku već saopštio pojedinim ljudima iz uprave Stare Dame našeg fudbala, kao i navijačima koji su ga prethodnih dana podržavali. Ostaje samo da se vidi hoće li Lalatović ostati istrajan u nameri da stavi tačku na mandat u ekipi koju je odlično predvodio tokom prolećnog i jesenjeg dela sezone.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i trener brojnih superligaša odlučio se za ovakav potez zbog neizvesne sudbine Vojvodine. Kao što je poznato kompletan Upravni odbor superligaša iz Novog Sada je podneo ostavke zbog odluke Skupštine da ne izglasa promenu Statuta.

Izabrane vesti

Lalatović je promovisan u trenera Vojvodine 10.novembra 2015.godine i za 13 meseci ostavio je više nego solidan utisak. Stabilizovao je tim, pobedio Partizan, prekinuo veliku pobednosnu seriju Crvene zvezde i sa Novosađanima izborio plasman u Evropu.

Vojvodina je na sjajan način prezentovala srpski fudbal na međunarodnoj sceni, ispala je tek u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope od,objektivno, mnogo kvalitetnijeg AZ Alkmara... Mladi stručnjak je bio jedan od najzaslužnijih za odličnu Vošinu jesen. Novosađani su trijumfovali u Humskoj i dugo bili za petama lideru Crvenoj zvezdi... Tempramentni Lalatović je već želeo jednom da napusti redove Vojvodine, pošto je imao ponudu Čukaričkog. Ostao je posle dogovora sa predsednikom Vojsilavom Gajićem.

Prethodnih dana Lalatović je bio u žiži zbog isključenja u Ivanjici i emotivne konferencije kada se dotakao mnogobrojnih tema.

Tokom rada u Vojvodini, a prethodno u Borcu sa kojim je beležio sjajne rezultate, Lalatović se izbrendirao kao jedan od najperspektivnijih srpskih stručnjaka. Pričalo se o nameri čelnika FSS da ga angažuju i povere mu mesto selektora mlade reprezentacije. Posebno, posle neubedljivih izdanja izabranika Tomislava Sivića.

Naravno, kada se povede reč o Nenadu Lalatoviću večita tema je njegov matični klub Crvena zvezda. Kako bilo, pred Lalatovićem i Vojvodinom su vreli dani.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaVojislav GajićSuperligaSrbijaNenad LalatovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara