""
""

Vreme je da „padaju glave“ u Rimu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.01.18. | 22:41

Vučica poražena od Sampdorije na Olimpiku, što će najverovatnije predstavljati kap koja je prelila čašu u Večnom gradu

Navijači su nezadovoljni klupskom politikom, ali i igrama ekipe Euzebija di Frančeska. Roma ni kao klub ni kao tim više ne deluje ozbiljno, a veliku krizu u Večnom gradu dodatno će produbiti večerašnji poraz od Sampdorije na Olimpiku - 0:1 (0:0).

Izabrane vesti

Tifozi rimskog kluba nisu baš naviknuti na trofeje, ali ne trpe loše rezultate, neubedkjivu igru i gazde koje vode računa isključivo o sopstvenom džepu, pa je realno da bi već od sutra u mogle da „padaju glave“ u glavnom gradu Italije.

Kolateralna šteta će najverovatnije biti Euzebio di Frančesko. Možda i najtalenotvaniji trener Italije nikako ne ispeva da se izvuče iz krize u kojoj je upao njegov tim. Roma nije slavila još od mršavog minimalca protiv Kaljarija 16. decembra prošle godine, večeras su Rimljani silno želeli da konačno prekinu taj užansni niz, zbog čega su pomalo i bezglavo napali u drugom poluvremenu, a to je Sampdorija umela da kazni i golom Duvana Zapate dođe do velika tri boda.

Misliš samo na to kako da se obogatiš!

Gosti iz Đenove su bili daleko bolji protivnik u prvom poluvremenu, kada je golman Rome Alison Beker sa nekoliko čudesnih intervencija sačuvao domaći tim od sigurne kapitulacije. Vučica je posle svega mogla i da vodi, ali je Alesandro Florenci promašio jedanaesterac u 39. minutu.

Ekipa Marka Đampaola se u nastavku meča potpuno povukla, vervatno i svesno kako bi iz kontranapada ugrozila protivnika. Vučica je napadala svim silama, šanse su mašili Under, Džeko i Pelegrini, a onda je usledio trenutak koji je šokirao Olimpiko. Roma nije uspela da iskoristi poraz Lacija u Milanu, pa je ostala na pet bodova zaostatka od gradskog rivala, odnosno tri od četvrtoplasiranog Intera.

Sampdorija je još jednom pokazala da ove godine želi da izbori plasman u evropska takmičenja, a ostaje da se vidi da li će možda uspeti da se uključi i u borbu za četvrtu poziciju.

ITALIJA 1 - 22. KOLO

Subota:
Sasuolo - Atalanta 0:3 (0:1)
/Masijelo 30, Kristante 83, Frojler 86/

Kjevo - Juventus 0:2 (0:0)
/Kedira 67, Iguain 88/

Nedelja:

Spal - Inter 1:1 (0:0)
/Paloski 90 - Vikari 48/

Krotone - Kaljari 1:1 (1:1)
/Trota 29 penal - Ćigarini 45+7/

Fjorentina - Verona 1:4 (0:2)
/Žil Dijaš 53 - Vuković 11, Kean 20, 46, Ferari 55/

Đenova - Udineze 0:1 (0:0)
/Behrami 62/

Napoli - Bolonja 3:1 (2:1)
/Mbaje 5 autogol, Mertens 37 penal, 59 - Palasio 1 /

Torino - Benevento 3:0 (3:0)
/Falke 3, Nijang 40, Obi 45+2/

Nedelja:
Milan - Lacio 2:1 (2:1)
/Kutrone 15, Bonaventura 44 - Marušić 20/

Roma - Sampdorija 0:1 (0:0)
/Zapata 80/

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

(FOTO: Action images)

 


tagovi

Euzebio di FrančeskoEvropaItalijaRomaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara