"Saša Jovanović je glavna uzdanica Mladosti"
"Saša Jovanović je glavna uzdanica Mladosti"

Vreme je za Mladost: Milovanović bi pobedu bez primljenog gola

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.06.17. | 11:50

Prenos iz Lučana na TV Arenasport, kec na naš tim 2,40

Saša Jovanović je glavna uzdanica MladostiKad je neko debitant na međunarodnoj sceni mora ulogu favorita da prepusti protivniku, pa tako i Mladost u premijernom nastupu u kvalifikacijama za Ligu Evrope (20.30, TV Arenasport 1) može samo da se nada iznenađenju, ali utisak je da žreb u Nionu nije bio previše surov prema Lučancima. Azerbejdžanski klubovi poslednjih sezona beleže sasvim solidne rezultate u Evropi, to se pre svega odnosi na Karabag i Gabalu, dok Inter još nema neku posebno značajnu pobedu na međunarodnoj sceni.

Klub iz Bakua je pritom u određenim finansijskim problemima, pa Mladost ima čemu da se nada, posebno na domaćem terenu u Lučanima pokraj Bjelice. U pripremnom periodu, izabranici Nenada Milovanovića igrali su veoma dobro, za početak su remizirali sa Javorom, a potom savladali Partizan sa 1:0.

Izabrane vesti

MOZZART kvote --->>> 6502: Mladost Lučani - Inter Baku 1 (2,40), X (3,00), 2 (3,05)

Odlazak nekoliko prvotimaca - pre svih Milana Bojovića i Radomira Milosavljevića - nadomešćen je dolaskom više nego solidnih superligaških fudbalera kakvi su Nenad Marinković, Husnidin Gafurov, Uroš Sinđić, Ivan Marković i na kraju Bizmark Apija.
Najlepša bi bila pobeda bez primljenog gola“, ističe u razgovoru za Sportski žurnal Nenad Milovanović, trener Mladosti. „Nema treme, ali ima odgovornosti da pokušamo da napravimo korak dalje i napravimo dobar rezultat. Dosad smo uradili fenomenalnu stvar, nikako ne treba da se opterećujemo i da nas to sputa, već da nam bude motiv do neba za dvomeč sa Interom“.

Aleksandar Pejovioć i Miloš ŠataraNaslućujete već, verujemo da će Inter teško do pobede u Lučanima, a kladiocima bi možda i zanimljivije od naše subjektivne procene mogla da bude kratka retrospektiva poslednjih evropskih rezultata Azera. Veoma, ali veoma retko to su bile utakmice sa više od dva gola, pa nam se “javlja“ i kombinacija 1X&0-3 ili čak i hrabrijih 1X&0-2.

Ako ste baš velike patriote - kombinacija 1&0-2 uplatu množi sa 4,50.

Ulaznice za debi Mladosti na evropskoj sceni koštaju 500 dinara.

----------------------------------------
MLADOST LUČ. - INTER BAKU (20.30)

Lučani
Stadion Mladosti
Kapacitet: 5.000 mesta
Sudija: Aleksej Matunjin (Rusija)

MLADOST: Krznarić - Andrić, I. Milošević, Šatara, B. Milošević - Pejović, Radivojević, Marinković - Jovanović, Odita, Trifunović. Trener: Nenad Milovanović.

INTER: Sagidli - Skarlatače, Silva, Kirimitov, T. Gulijev - Abalov, Abdubalijev - Seidov, M. Gulijev, Hadžijev - Alijev. Trener: Zaur Svanadze.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost LučaniLiga Evropekvalifikacije za Ligu EvropeInter Baku

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara