Vreme je za titulu? Ma šta kažete!

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.05.18. | 08:56

U taboru Helsinkija su se sigurno slatko smejali kada su gledali promotivni sport Seinajokija uoči sezone

Izgleda je u taboru Helsinkija bilo ribanja... Šta drugo pomisliti, kada najtrofejniji klub u Finskoj posle izgubljenog finala kupa dobije naredne tri utakmice. A na dobrom je putu da taj niz produži. Jer, na stadion Telija 5G stiže Seinajoki, koji u proteklih mesec dana ne može da se sastavi.

Helsinki je navijačima u uvodnih sedam kola priredio tri neprijatna iznenađenja (dva poraza i remi), da bi u nastavku, izuzev pomenutog kiksa u najmasovnijem takmičenju, dobio sve utakmice. Sa druge strane, SJK nije slavio na pet prethodnih mečeva (tri poraza i dva remija) i u očajnom raspoloženju dolazi u glavni grad, gde nikada u istoriji nije slavio. Tačnije, na sedam mečeva, uključujući i jedan prijateljski, samo je dva puta izvukao iks.

Izabrane vesti

U slučaju da Helsinki savlada Seinajoki, koji je promotivni spot uoči sezone nazvao "Vreme je za titulu", pobeći će prvom pratiocu Rovanijemiju na sedam bodova i na taj način prebaciti pritisak na ekipu sa juga. Podsećanja radi, upravo se krajem maja prošle godine HJK drastičnije odlepio od pratioca, pa vrlo dobro zna da bi u ovoj, i nekoliko predstojećih utakmica, mogao da širom otvori vrata do 29. titule i na jesen rezerviše krojača sa prišivanje treće zvezdice...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:30 5703 FIN 1 Helsinki - SJK ki 1 1,38
Ukupna kvota1,38

FINSKA 1 - 8. KOLO, ZAOSTALI MEČ

Utorak
17.30: (1,38) Helsinki (4,40) SJK (7,75)
*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

HelsinkiSeinajokiFinska 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara