Vrućine i dalje velike, mirišu golovi

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.07.18. | 07:42

"U duelu Degua i Đonbuka očekujem otvoren meč i golove na obe strane. Na okršaju Čeđu - Ulsan gađam X2&2+, a na Suvon - Gangvon GG", poručio je Dejan Damjanović

Za ranoranioce - Južna Koreja!

Tamo se danas nastavlja 20. kolo prve lige. Dejan Damjanović, iskusni napadač Suvona, analizirao je za TIP Novosti tekuću rundu. Stoga, bez preterane filozofije, bacimo se na suštinu.
"U duelu Degua i Đonbuka očekujem otvoren meč i golove na obe strane. Vrućine su i dalje velike, pa ponovo očekujem da će više golova da padne u nastavku. Na okršaju Čeđu - Ulsan gađan X2&2+, a na Suvon - Gangvon GG", rekao je Damjanović.

Izabrane vesti

Ofanzivac Suvona bio je uspešan u tipovanju jučerašnjih mečeva, jedino je pogrešio kod Seula, mada je i tu bio blizu pogotka.

O čemu se radi?

Damjanović je uoči ovog kola rekao da je Seul slabo odigrao prvi deo sezone i da osma pozicija nije srazmerna kvalitetu ove ekipe, te da je siguran da će kad-tad krenuti sa pobedama i uhvatiti mesto u plej-ofu. Dobro je namirisao, ali... Seul nije uspeo da savlada Geongnam, no bio je baš blizu. Gubio je od 10. minuta, potom preokrenuo rezultat u svoju korist, ali je Geongnam na kraju slavio sa 3:2. Seul očito poseduje kvalitet i samo je pitanje vremena kada će to materijalizovati u rezultatskom smislu.

Ostala dva meča je pogodio. Gađao je kombinaciju X2&2+ na okršaju Jeonam - Inčon (1:3) i GG na Sangžu - Pohang (2:1).

U svakom slučaju, očigledno je da Damjanović dobro poznaje prilike u južnokorejskom fudbalu, što je i logično. Tamo živi i radi - sa prekidima - osam godina. Dovoljno dobri razlozi da poslušate predloge ovog čoveka...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 12:00 4713 JKO 1 Daegu - Jeonbuk M. tgg gg3+ 2,25
Ned 12:00 4714 JKO 1 Jeju United - Ulsan kmb X2&2+ 1,75
Ned 12:00 4716 JKO 1 Suwon Bluewings - Gangwon FC tgg gg 1,53
Ukupna kvota6,02

JUŽNA KOREJA 1 - 20. KOLO:

Subota

Seul - Geongnam 2:3 (1:1)
Jeonam - Inčon 1:3 (1:1)
Sangžu - Pohang 2:1 (2:1)

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Screenshot Youtube


tagovi

Južna KorejaJužna Koreja 1Dejan Damjanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara