""
""

Vučelić govorio o pušenju: Nekad treba narušiti sklad tela

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.09.15. | 16:25

O Zoranu Milinkoviću ni reči...

Besramne i bestidne poruke poslao je Milorad Vučelić igračima Partizana. Ne samo njima, već i svim sportistima. Potpredsednik crno-belih, inače zadužen za odnose sa javnošću, javno je ohrabrio igrače da se odaju porocima!?

Da, dobro ste pročitali!

Izabrane vesti

Niko od novinara u hotelu Ceptar apart nije mogao ušima da veruje, ali je upravo takve reči u etar izgovorio Vučelić, na konferenciji za medije, lepo zamišljenoj da se na njoj klupska legenda Momčilo Vukotić promoviše u predsednika Omladinske škole, ali se zahvaljujući retorici 67-godišnjeg rukovodioca pretvorila u do sad nezabeležen apsurd.

Govoreći o Momčilu Vukotiću i hvaleći se da je sa njim nekad igrao fudbal, Milorad Vučelić je, između ostalog, rekao:
„Ono što izuzimam kod Moce je sklonost ka pušenju. To ne deluje sportski, znate, ali, ljudima koji puše cigaretu vatra i žar su im blizu usta. Ti ljudi nose u sebi nešto božansko. To je blisko ljudima koji su blizu Bogu, da se tim žarom poigravaju. Moca se poigrava s tim žarom koji se množi sa tri, tri i po kutuje (cigareta, op. au)... To mu nije smetalo. Naravno, to nije preporuka drugim igračima, ali, znate šta, možda je preporuka da bi trebalo da igraju fudbal borbenije, bolje, pametnije. pa im onda neće to smetati. Možda previše rade stvari koje ne škode. Možda treba raditi nešto da se naruši savršenstvo i sklad tela i zbog toga imati neki porok. Mada, to (pušenje, op. au) za mene nije porok nego vrlina“.

Tako je čovek koji se nalazi na rukovodećem položaju napravio šalu od konferencije koja je trebalo da bude ozbiljna. Ako se ovako šali - mada je pitanje da li se šalio - u društvu legende Partizana i to na javnom mestu, ko zna kakva upustva daje treneru Zoranu Milinkoviću i fudbalerima iza zatvorenih vrata, na već čuvenim sastancima podrške. Možda i njih ohrabruje da puše, da se odaju porocima i još ako ga ovi slušaju nije ni čudo što ne mogu da pobede ni niški Radnički, ni Rad. Kamoli Crvenu zvezdu.

O tome je pričao Milorad Vučelić danas. O treneru Zoranu Milinkoviću i(li) o tome šta će uraditi klub da prevaziće očiglednu krizu ni reči.
Ja nisam ni rekao da ću pričati“, uzvratio je potpredsednik crno-belih na molbu predstavnika medija da odgovori na nekoliko pitanja koja zanimaju, pre svega, navijače Partizana.

(FOTO: partizan.rs


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMomčilo VukotićMilorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara