"Mirko Vučinić"
"Mirko Vučinić"

Vučinić: Engleske zvezde su ništa naspram Crne Gore

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.03.13. | 19:52

"Ne plašimo se nikoga jer smo takvi kao nacija. Nisam iznenađen što smo prvi u grupi. Veće iznenađenje bi bilo kada bi Englezi bili na čelu“, istakao je napadač Sokolova

Mirko Vučinić

Napadač Crne Gore i Juventusa Mirko Vučinić istakao je da bi prvo mesto Engleske u grupi H kvalifikacija za Svetsko prvenstvo predstavljalo veliko iznenađenje.

Izabrane vesti

Crna Gora trenutno zauzima prvu poziciju sa 13 bodova, dva više od Engleza koji u utorak gostuju u Podgorici.

Vučinić, koji je u prethodnom duelu protiv Moldavije golom u 78. minutu doneo tri boda svom timu veruje u pobedu Crnogoraca u ovom duelu.
“Kada su izvučene grupe, ljudi su verovatno pomislili da ćemo se bojati Engleza, da ćemo biti zabrinuti zbog njihovih velikih zvezda“, rekao je Vučinić i dodao:
“Ali, mi se ne plašimo nikoga jer smo takvi kao nacija. Nisam iznenađen što smo prvi u grupi. Veće iznenađenje bi bilo kada bi Englezi bili na čelu“.

Napadač Sokolova pohvalio je svog reprezentativnog kolegu Stevana Jovetića koji se nalazi na radaru mnogih engleskih klubova,
“Englezima će biti veoma teško da zadrže Stevana i mene. Nas dvojica se vrlo dobro poznajemo na terenu što ćemo i iskoristiti da donesemo vrlo važnu pobedu našoj zemlji“, istakao je Vučinić.

(Foto: Action Images)


tagovi

Crna GoraEvropaJuventusmirko vucinicreprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara