""
""

Vujošević o prodaji Marinkovića: Neću da uzimam Partizanu igrača na kome se gradi budućnost! A, ako im ne treba...

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.06.16. | 14:18

Trener Limoža za naš portal govorio o beku crno-belih

Neće tako brzo Vanja Marinković iz Partizana. Mada crno-belima sledi još jedna velika rekonstrukcija tima, deluje da su veći izgledi da njihov kapiten ostane u klubu nego da iz njega ode. Pogotovo ne u Limož, gde su ga pojedini naši i evropski mediji preselili odmah po okončanju finalne serije prvenstva Srbije sa Crvenom zvezdom.

Štaviše, trener francuske ekipe Duško Vujošević u blic razgovoru za MOZZART Sport ističe da kontakta između njegovog bivšeg i sadašnjeg kluba povodom eventualnog transfera 19-godišnjeg košarkaša.
Ne pada mi na pamet da uzimam bilo kog igrača na kojem Partizan želi ili planira da gradi svoju budućnost“, poručio je za naš portal Vujošević.

Izabrane vesti

Marinkoviću, koji se trenutno nalazi u Trevizu na Adidasovom kampu za najtalentovanije igrače Evrope, ostale su još dve godine ugovora sa Parnim valjkom. To u suštini ne mora ništa da znači, finansijska situacija diktira poslove u predstojećem prelaznom roku, pa je moguće da Vanja i bude prodat, kako bi se obezbedio priliv svežeg novca.
Tek ako bi u Partizanu odlučili da im Vanja nije potreban, onda bi Limož, možda, razmislio o tome da ga angažuje. Čak ni tad to ne bi bilo iz rezultatskih razloga, već zbog moje procene da se radi o veoma talentovanom igraču, koji zaslužuje da se razvija na pravi način. Marinković je pod ugovorom i ne može tek tako da, bez znanja kluba i bez obeštećenja, ode“, dodao je Vujošević, uz napomenu da su vesti koje su se provlačile po medijima „plasirane dezinformacije“

Na kraju razgovora, Duško Vujošević je imao jednu zanimljivu opasku:
Jedino što nedostaje Limožu da bi bio kao Partizan je da dovede ćelavu pevačicu“.

Na koga li je mislio?

(FOTO: Star sport)


tagovi

Vanja MarinkovićSrbijaFK PartizanKK LimožJadranska ligaDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara