""
""

Vujošević: Ovo nema veze se košarkom! Sudije, gde vam je samopoštovanje?

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.06.15. | 23:33

“Pavlović je bio bez reakcije, a loše je odigrao i Milutinov. Imamo i mi svojih grešaka koje nisu izazvani samo tim", naveo je trofejni stručnjak posle poraza od Crvene zvezde u prvom meču finala plej-ofa

Košarkaši Partizana poraženi su u prvoj utakmici finala plej-ofa od Crvene zvezde, a trener crno-belih Duško Vujošević kao glavni uzrok poraza, pored loše igre svoje ekipe, označio je sudijsku trojku Belošević – Jovčić – Nikolić.

Izabrane vesti

Crveno-beli su slavili u hali Pionir sa 78:64, a Vujošević je istakao da Zvezdi nije bila potrebna ovakva pomoća arbitara.
“Nepotrebna je i skandalozna ovakva pomoć Zvezdi. Ovo što se zove agresivnost nema veze sa tim, ovo se zove tuča. Ona počinje od plejmejkera gde gubi samopouzdanje i neverovatno je da ovakva čupanja posle blokada prolaze bez faula. To sa košarkom nema veze. Ova trojica su sudila i prošli derbi, i na 20 razlike su dovela Zvezdu da bude u igri... Ne mogu da razumem tu psihologiju i kako mogu da imaju osećaj samopoštovanja kad ne sankcionišu takve kontakte, a štite se tehničkim. Zvezda bi možda i bez toga dobila, ali daj da vidimo da li bi bilo tako“, rekao je Vujošević na konferenciji za medije posle meča.

Trofejni stručnjak istakao je da Partizan nije uspeo na pravi način da iskoristi smanjenu minutažu nedovoljno oporavljenog Bobana Marjanovića koga je odlično zamenio Maik Cirbes.
“Pavlović je bio bez reakcije, a loše je odigrao i  Milutinov. Imamo i mi svojih grešaka koje nisu izazvani samo tim. Što se tiče ozbiljnosti povreda naših igrača, videćemo sutra. Mačvan je proklizao, jer je velika vlažnost i kondenzacija“, naveo je Vujošević i zapitao se kakvo je bilo obezbeđenje, pošto su ga navijači Zvezde pljuvali.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da je ekipa, uprkos porazu, u većem delu utakmice igrala dobro.
“ Jedan deo nismo se snašli, nismo imali odgovor na agresivnu igru Zvezde. Pokušavali smo individualnim rešenjima bez dodavanja da rešavamo akcije. Zvezda je iskoristila momenat i odlepila se. idemo dalje, spremamo se već za sledeću utakmicu, a ovu zaboravljamo“, poručio je Milosavljević.

(FOTO: Starsport)


tagovi

SrbijaFK PartizanKLSDuško VujoševićDragan Milosevljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara