"Defur"
"Defur"

Vukomanović: Pobeda u Klasikeru vredi više od tri boda, pomoglo nam je isključenje Defura (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.01.15. | 10:55

"Rano je još za slavlje, za plej-of je potreban još 21 bod“, naglasio je trener Standarda

DefurStandard je u derbiju 23. kola Pro lige savladao Anderleht sa 2:0 i ostao u trci za plej-of. Klubu iz Liježa drastično je pomoglo isključenje svog bivšeg igrača, a sada protivnika Stivena Defura, koji je na stadionu Moris Dufran dočekan na nož od strane navijača.

Trener Standarda Ivan Vukomanović nije krio zadovoljstvo zbog slavlja nad klubom iz Brisela i nastavkom niza od pet mečeva bez poraza (četiri pobede i remi), ali nije želeo da učestvuje u raspirivanju mržnje prema Defuru, koji je jednu loptu iz besa raspalio u pravcu navijača i dobio crveni karton.
„Ne želim da pričam bilo šta na tu temu, to je odluka sudije. Jedino mogu da kažem da nam je to dosta pomoglo u meču sa Anderlehtom“, rekao je Vukomanović.

Izabrane vesti

Srpski stručnjak upozorava da još ništa nisu uradili.
„Nije bio veliki meč, niti se igrao sjajan fudbal. Bilo je dosta taktiziranja. Tražio sam od igrača da protivniku daju što je manje prostora i da dobro stoje na terenu. Pobeda u Klasikeru vredi više od tri boda. Ipak, rano je još za slavlje, za plej-of je potrebno još 21 bod“, naglasio je Vukomanović.

Standard sledeće nedelje gostuje Lirsu, Slaviše Stojanovića, koji se bori za goli prvoligaški život i ne zna pobedu na poslednjih 12 mečeva. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Stiven DefurStandard LiježŽupiler Pro ligaIvan VukomanovićEvropaBelgijaAnderleht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara