Mane postiže gol za 4:0 na Enfildu
Mane postiže gol za 4:0 na Enfildu

Vuletić o Liverpulovom treningu u „Zemunelu“: Više će se preznojiti kod nas nego u prvom susretu sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.10.18. | 12:33

„Poslovna politika kluba“, kaže potpredsednik Partizana

Stigla je i zvanična potvrda iz Humske 1. Dan posle gostovanja Crvene zvezde na Enfild roudu pročulo se da će Partizan izaći u susret Liverpulu uoči duela četvrtog kola Lige šampiona, a tu verodostjnost informacije da će izabranici Jirgena Klopa nekoliko časova pred duela četvrtog kola Grupe C trenirati u „Zemunelu“ stigla je i usta prof. dr Vladimira Vuletića, potopredsednika crno-belih.

Drugi čovek u hijerarhiji osvajača Kupa Srbije obelodanio je da će Partizan biti domar domaćin Englezima, ne propustivši priliku da usput pecne večitog rivala.
Partizanova omladinska škola je poznata kao druga u Evropi, posle Ajaksove. Naš kamp „Zemunelo“ je svakako najbolji u Srbiji, verovatno i šire. Nije ni čudo što jedan velikan, petostruki prvak Evrope i finalista prošlosezonske Lige šampiona bira da se pripremi za meč sa Zvezdom u našem domu. Najbolji uslovi omogućiće igračima Liverpula da se verovatno više preznoje nego što je to bilo na prvoj utakmici odigranoj na Enfildu“, prokomentarisao je Vuletić za Informer.

Izabrane vesti

Vladimir Vuletić

Crveni će u ponedeljak 5. novembra u redovnom terminu, kako propisi UEFA nalažu, trenirati na stadionu „Rajko Mitić“, a sutradan će u Sportskom centru „Zemunelo“ od 10.00 do 12.00 odraditi lakši trening, u vidu završnog čina priprema za duel sa prvakom Srbije.
Oni će imati vrhunske uslove. Nadam se da ćemo posle toga gledati praznik fudbala i dobar okršaj u Ligi šampiona. Partizan pruža mogućnost svim ekipama koje gostuju u Beogradu da koriste naš sportski centar. To je poslovna politika kluba, nemamo razloga da takvom gigantu ne ustupimo na nekoliko sati naš kamp“, precizirao je Vuletić.

Duel Crvena zvezda – Liverpul na programu je 6. novembra od 18.55.

FOTO: Action images, MN Press


tagovi

FK Crvena zvezdaLiga šampionaLiverpulZemuneloVladimir Vuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara