""
""

Vulićević i Grbić složni: Nije ovo bilo za 0:2!

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.10.15. | 21:55

„Bilbao je jedna od najboljih ekipa koja je gostovala u Humskoj poslednjih godina“, rekao desni bek crno-belih

Priznaju fudbaleri Partizana klasu fudbalerima iz Baskije. Skidaju im kapu za prvu gostujuću pobedu u Ligi Evrope, međutim nisu stekli utisak da su toliko loši kako je pisalo na semaforu posle 90.minuta.

„Bilbao je dokazao da je ozbiljna ekipa. Jedna od najboljih koja je poslednjih godina gostovala u Humskoj. Svaka im čast na načinu na koji razvijaju akcije i pritiskaju rivala. Međutim, mislim da nisu bili bolji za ta dva gola“, ocenio je posle meča Miroslav Vulićević, desni bek Partizana.

Izabrane vesti

Sa njegovim utiskom slaže se Petar Grbić koji je dobio šansu u poslednjih 20 minuta umesto Božinova.
„Čestitam gostima na zasluženom trijumfu. Međutim, nije bila na terenu tolika razlika kao što se vidi po primljenim golovima. Imali su gosti dve tri šanse, ali su ih bolje koristili od nas. Mi moramo da vodimo računa o narednim utakmicama, je rnas čeka gostovanje u Lučanima“, poručio je Grbić.

Jeste Živko Živković primio dva gola, ali je utisak da je bio jedan od najboljih u redovima crno-belih. On je neutralisao još tri šanse gostiju.
Bilo je momenata kada smo se ravnopravno nosili. Međutim, presekao nas je drugi gol. Dali su fantastičan pogodak iz slobodnog. Ostale su još tri meča u grupi i svakako je da vidimo svoju šansu“, kratak je bio Živković.

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaŠpanijaPetar GrbićFK PartizanMiroslav VulićevićLiga EvropeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara