"Miroslav Vulićević"
"Miroslav Vulićević"

Vulićeviću propao transfer u poslednjem satu prelaznog roka

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.02.16. | 12:43

Desni bek ostaje u Partizanu

Miroslav Vulićević(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Otišao je Nikola Ninković, umalo da ode i - Miroslav Vulićević. Poslednjeg dana prelaznog roka na teritoriji Evrope Partizan je prodao ofanzivnog vezistu Đenovi za 500.000 evra, a čim je taj posao uspešno priveo kraj dobio je ponudu i za desnog beka.

Izabrane vesti

I to iz Turske. Crno-belima su se javili čelnici Sivasa, nudeći uslove koji su u prvih mah delovali obećavajuće i postojala je realna mogućnost da nekadašnji kapiten Vojvodine napusti klub posle dve godine, ali se to nije desilo.

Pritisnuti vremenskim cajtnotom, čelnici Parnog valjka i Sivasa u završnim satima prelaznog roka pokušali su da usaglase detalje saradnje, međutim, rešenje nije pronađeno.
"Imali smo ponudu za Vulićevića, ali je sve propalo pred kraj prelaznog roka", kratko nas je informisao Ivica Iliev, sportski direktor Partizana.

Sivas se nalazi na 16. mestu tabele turskog prvenstva, u seriji je loših rezultata i bori se za opstanak, a Miroslav Vulićević će se, pošto ostaje u Partizanu, nastaviti da se bori za status prvotimca, s obzirom da je u blagoj prednosti bugarski reprezentativac Ivan Bandalovski.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016SuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav Vulićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara