""
""

Vulvsi stvarno tresu Ostrvo - stiže i Abubakar!

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.17. | 20:32

Posle Rubena Nevesa, član Čempionšipa spremio osmocifrenu svotu i za dolazak napadača Porta

Iako u Čempionšipu očigledno da je Vulverhempton odlučio da prodrma evropsko fudbalsko tržište. Posle Rubena Nevesa kojem je preostalo samo da potpiše ugovor sa Vulvsima, a biće plaćen Portu oko 18.000.000 evra, klub sa stadiona Moline spremio je još jednu bombu.

Izabrane vesti

Naime, kako prenose britanski mediji, sledeća meta je napadač Porta Vensan Abubakar koji je prošle sezone bio na pozajmici u Bešiktašu.

Ostaje naravno, pitanje da li će ovaj biti spreman da karijeru nastavi u Čempionšipu, ali očigledno je da Vulvsi imaju i novca i načina da naprave velike transfere.

A sve je počelo da se menja prošlog leta kada je kineski konzorcijum postao vlasnik kluba. I ne samo to. Počeo je da sarađuje sa portugalskim super agentom Žoržom Mendešom. Pa je tako u januaru za Heldera Kostu platio čak 15.000.000 evra.

Inače, na klupu Vulvsa pre mesec i po dana došao je još jedan Portugalac Nuno Espirito Santo. U ovom prelaznom roku već je stigao štoper Roderik Miranda iz Rio Avea tako da portugalska menadžerska „mreža“ radi punom snagom, zbog čega ni transfer Abubakara uopšte ne bi bio nerealan.

Dolazak kamerunskog napadača na stadion Moline svakako bi bio jak dokaza da Vulvsi zaista imaju ozbiljne ambicije da se vrate u Premijer ligu sledeće sezone.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipPortoVensan AbubakarŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara