""
""

Za pehar u Bijeljini Zvezda - Osijek

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.06.17. | 15:05

Rijeka nije uspela da ponovi prošlogodišnji uspeh

Crvena zvezda bez primljenog gola do završne predstave. A Osijek posle jedanaesteraca i prave drame, pa će tim sa Gradskog vrta biti protivnik srpskom timu u finalu četvrtog izdanja Turnira prijateljstva.

Osiječani su u hrvatskom polufinalu nadmudrili Rijeku (prošlogodišnjeg finalistu) tek boljim izvođenjem udaraca sa 11 metara. Posle 60 minuta bilo je 1:1 (strelci Kuprešak u 43. i Baltić u 52. iz kaznenog udarca), da bi u jedanaestercima bilo 5:4. Osiječani su uspešno realizovali svih pet pokušaja (Bognar, Janček, Kuzminski, Joščak i kapiten Kuprešak), dok je njihov golman Dubrović u drugoj seriji odbranio udarac Sergeja Baltića i tako trasirao svom timu put u finale.

Izabrane vesti

Borba za trofej, između Crvene zvezde i Osijeka, na programu je u nedelju od 15.30, uz direktan prenos na TV Sport klub.

RIJEKA - OSIJEK 1:1, penalima 4:5

Stadion: „Etno selo“ u Stanišićima. Sudija: Dražen Marić.

Rijeka: Šušak, Najhart, Rupčić, Biškupović, Zrilić, Lozić,13 Baltić, Putnik, Listar, Liber, Legović. Rezerve: Vlahović, Krnjetić,Senčar, Milinović, Omerović, Čandrlić, Švorinić.

Osijek: Dubrović, Keć, Čajo, Večerić, Joščak, Kuzminski, Kraljević, Pudić, Bognar, Branpteter, Kuprešak. Rezerve: Glibota, Mirković, Jozić, Althaller, Janček, Grubišić, Vinogradac.

(FOTO: Turnir prijateljstva)


tagovi

međunarodni fudbalTurnir prijateljstvaturnir prijateljstva bijeljina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara