""
""

Zaboravljeni Đurđić: Najgorih šest meseci u karijeri!

Vreme čitanja: 2min | čet. 08.12.16. | 09:45

"Svuda sam ostavio bolji utisak, nigde nisam zatvorio vrata. Samo se kod nas za četiri-pet meseci sve zaboravi, ispadne - da ništa ne znam. Nije tako", kaže napadač crno-belih

„Zarad ljubavi prema klubu spustio se ispod nekog finansijskog nivoa. Veliki je navijač Partizana i sa nama želi da napravi velike stvari“.

Izabrane vesti

Ovim rečima je Partizanov sportski direktor Ivica Iliev najavio saradnju sa Nikolom Đurđićem, tada označenim kao jedno od tri najveća pojačanja u Humskoj 1 minulog leta. Danas iskusnog centarfora nema ni na radaru. Na trinaest utakmica mrežu je zatresao samo jednom, a poslednji put na terenu je bio još krajem oktobra, kada je Parni valjak gostovao Radniku u Surdulici. U protokolu se nije našao još od 6. novembra i meča sa Novim Pazarom.

Čini se da je rastanak na zimu jedina logična opcija?
"Ne znam... Imam ugovor na još godinu i po", započinje Đurđić razgovor za Sportski žurnal, pa nastavlja:
"Znam koliko vredim. Igrač sam Partizana, nigde ne žurim. Siguran sam da ću da donesem pravu odluku".

Kaže nekadašnji golgetere Haugesunda, Helsinborga, Malmea, Grojter Firta i još nekoliko nemačkih klubova da nije razgovarao sa Ilievim, da ima korektan odnos sa trenerom Markom Nikolićem, da trenira sa ekipom i da mu zasad sve deluje normalno. Ali, ne krije koliko mu je teško.
"Skoro osam godina igrao sam 'preko'. Ovo su mi najgorih šest meseci u karijeri! Svuda sam ostavio bolji utisak, nigde nisam zatvorio vrata. Samo se kod nas za četiri-pet meseci sve zaboravi. Ispadne - da ništa ne znam. Nije tako", siguran je Đurđić.

I pored svega, kaže da je za celu situaciju najveći krivac isključivo - on.
"Ja sam kriv, 99 odsto. Nijednog trenutka nisam prebacio krivicu na drugog. Ja sam bio na terenu. Žao mi je što nijednu utakmicu, izuzev premijere protiv OFK Bačke u Novom Sadu, nisam odigrao svih 90 minuta. E, to mi upada u oči. Inače, ja sam kriv, nema dileme", zaključuje Đurđić priču za Žurnal.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Nikola ĐurđićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara