""
""

Zamparini spremio transfer Dibale: Paulo definitivno ide na leto, mnogo ćemo da zaradimo

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.03.15. | 19:04

Vlasnik Palerma kaže da ima redovan kontakt sa čelnicima Juventusa, ali da su u igri još neki evropski velikani

Vlasnik fudbalskog kluba Palermo Maurico Zamparini spreman je da na leto proda najboljeg igrača Paula Dibalu i dobro zaradi na tom transferu.

Izabrane vesti

Dibala je ove sezone već postigao 12 golova u Seriji A za Palermo, privukao je interesovanje mnogih velikih klubova među kojima su Mančester Junajted, Juventus i Napoli.
“Sada je jasno da će Paulo da ode. Naravno, mi ćemo potražiti pojačanje na poziciji napadača. Još nije izvesno da li će ostati u Italiji ili otići u inostranstvo. Posle uskršnjih praznika razgovaraću sa Dibalinim menadžerom, pa ćemo odlučiti o njegovoj budućnosti. Zasad sam u kontaktu sa direktorom Juventusa Bepeom Marotom. Ipak, ako ga žele, moraće da požure, ima još timova koji su zainteresovani“, rekao je Zamparini za italijanski Rai.

Zamparini je još jednom istakao da ne želi da mu se ponovi situacija iz 2010. godine, kada je Palermo prodao Edinsona Kavanija ekipi Napolija za “samo“ 17 miliona evra.
“Znam da bi i Napoli želeo da angažuje Dibalu, ali neću dozvoliti još jedan slučaj Kavani. Ovaj put, neko mora da ’obije banku’ kako bi doveo Dibalu“, dodao je prvi čovek sicilijanskog kluba.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Serija APaulo DibalaPalermoMauricio ZampariniItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara