""
""

Zamparini žestoko opleo po Lotitu: Ponaša se kao Musolini

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.02.15. | 17:39

Prvi čovek Palerma smatra da njegov kolega iz Lacija preteruje sa "pokazivanjem mišića" u odnosu na druge klubove, a sve to je posledica borbe sa Juventusom za prevlast u Seriji A

Predsednik italijanskog Palerma Mauricio Zamparini oduvek je bio poznat kao čovek bez dlake na jeziku. Ovaj put "častio" je prvog čoveka Lacija Klaudija Lotita poređenjem sa fašistom Benitom Musolinijem.

Predsednik Lacija nedavno je podigao veliku prašinu zbog izjave da se nada da ekipe Karpija i Frozinonea ne izbore plasman u Seriju A jer bi to loše uticalo na prihode od prodaje televizijskih prava. Lotito se pohvalio i da je moćniji od čelnih ljudi Serije A i Serije B.
"Žao mi je što je ta njegova izjava došla iz snimljenog telefonskog razgovora, kao da smo u SSSR-u. Ipak, Lotito je pričao gluposti, Karpi ima pravo da igra u Seriji A. Problem je što se predsednik Lacija samoobmanjuje, smatra da je omnipotentan, a isti problem imali su Musolini i bivši lider socijalista Betino Kraksi", rekao je Zamparini za Radio 24.

Izabrane vesti

On je naveo da smatra da Lotito ovakvim ispadima nastavlja borbu sa Juventusom za premoć u italijanskom fudbalu.
"Naravno, i Bepe Marota priča samo ono što odgovara Juventusu. Lotito mora da shvati da ljudima smeta kada neko potencira da je moćan, to izaziva reakcije među običnim svetom", dodao je prvi čovek Palerma.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APalermoMauricio ZampariniLacioKlaudio LotitoItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara