"Havijer Zaneti i Andrea Stramaćoni"
"Havijer Zaneti i Andrea Stramaćoni"

Zaneti: Ne krivite Kambijasa i mene zbog odlaska Stramaćonija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 31.05.13. | 17:49

Kapiten Intera dodao je i da Masimo Morati neće prodati klub

Havijer Zaneti i Andrea StramaćoniŽiva legenda Intera i jedan od poslednjih predstavnika stare škole fudbala, Havijer Zaneti, u razgovoru za italijanske medija istakao je da Esteban Kambijaso i on nisu uticali na odluku rukovodstva da raskine saradnju sa Andeom Stramaćonijem, koji je na kraju očajne sezone dobio zahvalnicu i u potrazi je za novom sredinom.

Sjajni 39-godišnji kapiten Nerazura rekao je da je uvek imao odličan odnos sa Stramaćonijem i da “nije imao razlog da mu okrene leđa“.
“Kambijaso i ja nismo imali nikakav uticaj na Stramaćonijev odlazak. Sa njim sam uvek imao pošten i iskren odnos. Posle moje operacije došao je u bolnicu da me poseti i kaže mi koliko sam bitan za igru tima. Takođe, došao je i na desetu godišnjicu rada mog restorana“, rekao je Zaneti.

Izabrane vesti

Popularni Traktor dodao je i da veruje da Masimo Morati neće prodati klub, iako su se u poslednje vreme pojavile brojne spekulacije u medijima.
“Znam koliko on i njegova porodica vole Inter, kao i koliko im klub znači. Nisam baš 100 odsto siguran da šef neće prodati klub, ali nekako mi je nemoguće da spojim te dve stvari“, podvukao je Zaneti.

Zaneti je odigrao preko 900 utakmica za Inter od kako je u klub stigao 1995. godine. Takođe je apsolutni rekorder reprezentacije Argentine, sa ubeleženih 145 nastupa.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andrea StramaćoniEsteban KambijasoEvropaHavijer ZanetiInterItalijaMasimo MoratiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara