""
""

Zaneti: Svaka čast Mesiju, Ronaldu i Riberiju, ali niko nije kao Kaka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.12.13. | 18:54

Legenda Intera dala vrlo interesantan intervju francuskom L'Ekipu

Gledajući kroz istoriju modernog fudbala, čini se da je Havijer Zaneti jedan od izuzetno retkih primera fudbalera kojeg navijači prosto obožavaju, bez obzira na to koju boju nose u srcu. Čovek koji već punih 22 godine šparta fudbalskim terenima dao je jednu vrlo interesantnu izjavu koja se tiče predstojećeg izbora za dobitnika Zlatne lopte.
"Iskreno, sva trojica (Mesi, Ronaldo, Riberi prim. aut.) zaslužuju trofej. Ali, ako moram da biram, onda bi to bio Mesi. Iako je Kristijano Ronaldo igrao zaista neverovatno tokom cele sezone i sam po sebi je veliki igrač, Mesi je ipak najbolji od svih. Zaslužuje da osvoji još jednu Zlatnu loptu", rekao je Zaneti u intervjuu za francuski L'Ekip.

Idol brojnih generacija, 40-godišnjak koji i dalje igra kao da mu je 25, istakao je Mesija kao jednog od dvojice najboljih saigrača sa kojim je delio svlačionicu. Drugi je, naravno, Fenomen Ronaldo, koji je u Interu igrao od 1997. do 2001. godine.
"Njih dvojica su potpuno različiti. Ronaldo je bio vanserijski napadač, izuzetno nepredvidiv. S druge strane, kada Mesi uzme loptu pod svoje, spreman je da napravi neverovatne stvari".

Izabrane vesti

Još jedan Brazilac obeležio je karijeru popularnog Traktora. To je Rikardo Kaka, kojeg je Zaneti okarakterisao kao igrača sa kojim je uvek najteže izlazio na kraj.
"Kad je lopta u njegovom posedu, vi prosto ne znate šta vas čeka. Uvek je imao keca u rukavu i spremno iznenađenje za vas. Kada ga čuvate, prosto nikada nemate spreman odgovor", zaključio je vremešni Argentinac.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrank RiberiHavijer ZanetiInterItalijaKakaKristijano RonaldoRonaldoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara