"Jup Hejnkes"
"Jup Hejnkes"

Zašto baš Bajern/Juventus?

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.13. | 13:18

Žreb nije bio milostiv prema liderima Bundeslige i Serije A

 

Jup HejnkesKada stignete među osam najboljih ne možete da očekujete lagan posao, ali Bajern i Juventus svakako mogu i da zakukaju obzirom da ih je žreb spojio u derbi meču četvrtfinala Lige šampiona.
Puno sam gledao Juventus u poslednje dve godine. Prošle sezone su bili prvaci Italije, a čini se da će i ove. Oni su najbolji tim u Italiji, taktički su sjajni i siguran sam da nas očekuju dva velika okršaja. Nadam se da ćemo iz njih izaći kao pobednici, ali ovo je otvoren par”, rekao je trener Bajerna Jup Hejnkes, dok je golman Bavaraca Manuel Nojer bio nešto optimističniji.
Italijani su uvek dobro organizovani, ali definitivno imamo šanse za polufinale".

Izabrane vesti

Ipak, ni sportski direktor Juventusa Pavel Nedved ne može da se zaleće sa bombastičnim najavama.
Bajern je svakako među najtežim protivnicima koje smo mogli da dobijemo, ali ovom susretu treba da priđemo sa velikom radošću. Treba da budemo ponosni što smo među osam najboljih u Evropi, jedini predstavnik Italije u četvrtfinalu”.

Slično razmišlja i sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo, iako je njegov tim prošao možda i najgore i ukrstio se sa Barselonom.
"Igraćemo protiv najboljeg tima na svetu, ne samo zbog onoga što su uradili ove nedelje protiv Milana, već zbog rezultata u prošlosti. Biće teško, ali nijedan žreb nije lak. Pariz je zaslužio da bude deo velike žurke".

Ulogu verovatno najvećeg autsajdera u četvrtfinalu imaće Galatasaraj, ali samo zbog toga što je za protivnika dobio madridski Real. Ipak, ne treba da će se revanš igrati u paklenoj atmosferi na istanbulskoj Turk Telekom  areni.
Na ovom nivou nema loših, ali Real je iznad svih. Međutim, ako zacrtaš visoke ciljeve moraš da budeš spreman za najbolje”.

Žrebom mogu da budu zadovoljni u Dortmundu obzirom da će Borusija ukrstiti koplja sa debitantima iz Malage.
Sigurno je smo prošli bolje nego da smo dobili Barselonu, Real ili Bajern”, iskren je sportski direktor Milionera Mihael Cork, ali vezista Nuri Sahin upozorava.
Ranije nas je sve brinuo Porto, a Malaga ih je izbacila. Znam ih iz vremena dok sam igrao za Real. Uvek su bili dobri protiv nas i nikako ne bismo smeli da ih potcenimo”.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenBorusija DortmundEvropaFrancuskaGalatasarajItalijaJup HejnkesJuventusleonardoLiga šampionaMihael CorkNemackaNuri SahinPari Sen ŽermenPavel NedvedTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara