"Tubić i nekadašnji napadač Partizana Žarko Lazetić"
"Tubić i nekadašnji napadač Partizana Žarko Lazetić"

Zastoj u pregovorima Partizana i Tubića: Ne ide sve glatko, problem je novac... Odluka sutra

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.01.15. | 14:19

Upravni odbor crno-belih zaseda sutra, jedina tačka - prelazni rok

Tubić i nekadašnji napadač Partizana Žarko LazetićHoće Marko Nikolić, hoće Nemanja Tubić, ali „brak“ između Partizana i iskusnog štopera još nije sklopljen. Mada su prošla tri dana od najave da će se doskorašnji štoper BATE Borisova vratiti u Humsku 1, gde je i počeo karijeru, dogovora još nema. I sve zavisi od toga šta će se u petak od 15 časova desiti na Upravnom odboru kluba iz Humske 1, koji bi trebalo da utvrdi predlog visine primanja igrača koji je posle raskida saradnje sa Belorusima u poziciji da bira novu sredinu, pošto ima „čiste“ papire.

Pregovori između Partizana i Nemanje Tubića nastavljeni su danas, susretom sportskog direktora Dragana Ćirića i potpredsednika za sportska pitanja Ljubiše Tumbakovića sa menadžerom koji brine o karijeri bivšeg kapitena Čukaričkog. Prema informacijama sa Topčiderskog brda pre može konstatovati da je došlo do zastoja, nego do napretka između želja dve strane.
Pregovaramo, ali je sporno pitanje njegove plate. Za petak je zakazana sednica Upravnog odbora na kojoj će glavna tema biti aktuelni prelazni rok i s tim u vezi eventualni transfer Tubića. Upravni odbor će dati predlog uslova pod kojima bi Nemanja trebalo da se angažuje i tek tada ćemo imati konkretnju informaciju dokle se stiglo po pitanju njegovog statusa“, rekao je za MOZZART Sport Milorad Vučelić, potpredsednik Partizana zadužen za odnose sa javnošću.

Izabrane vesti

Za sada se nijedna strana ne oglašava javno svojim predlogom. S obzirom da je u finansijskoj krizi, te da je jedva nabavio novac za odlazak prvog tima na pripreme i da za sada nikog nije prodao, jasno je da su početne pozicije Partizana daleko od idealnih. Naročito ako se ima u vidu namera novog rukovodstva da budućim novajlijala ograniči primanja na maksimum od 150.000 evra godišnje. Ostaje i nepoznanica koliko novca su crno-beli ponudili Nemanji Tubiću, odnosno koji su njegovi uslovi za dolazak u Humsku 1.

Kako sad stvari stoje, dolazak Tubića zavisiće direktno od prodaje nekog igrača - Petra Škuletića, Danila Pantića ili Vladimira Volkova, pa bi se deo novca usmerio ka angažovanju štopera.
Kad je o odlascima reč za sada je sve u domenu pretpostavki. Nijednu pismenu ponudu nismo dobili, pa je otuda jasno da novih informacija nema. Rekoh, sutra je Upravni odbor, a na njemu jedina tačka dnevnog reda prelazni rok, pa ćemo znati više“, dodao je Vučelić.

Potpredsednik Partizana uprkos svemu kaže da se finansijska situacija u Humskoj 1 značajno popravila u odnosu na zatečeno stanje.
Napredujemo, isplatili smo deo dugova igračima i članovima Radne zajednice i polako rešavamo ostale probleme. Ne bi trebalo očekivati velike skokove, ali ćemo narednih dana i na tom planu imati dobre vesti“, zaključio je Vučelić.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015SuperligaSrbijaFK PartizanNemanja TubićMilorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara