©Mozzart
©Mozzart

Zbog šest srećnih brojeva tutnji Sevojnom na MOZZART trotinetu

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.05.20. | 11:11

Pobednik vikend Lucky Super 6 takmičenja iz Sevojna, registruje automobile, a voza se na ekološkom dvotočkašu amnestiranom od poreza, taksi i ostalih izdataka

Tutnji, ili kome se više sviđa zuji Sevojnom na MOZZART trotinetu „Xiaomi M365“... To je Ilija Đorđević, igrač koji je doakao sopstvenoj profesiji igrajući Lucky Super 6, te subote, 23. maja. Ako se pitate kako, onda mu dozvolimo da nam kaže u čemu je trik, pa i objasni kako se proslavio igrom na šest omiljenih cifara preko Mozzartbet.com sajta.

„Radim na registraciji motornih vozila, a MOZZART trotinet pobedom u takmičenju trajno je registrovan na mene. Nema poreza na upotrebu, nema tablica, registracionih nalepnica, provere tehničke ispravnosti, ma nikakvih drugih dažbina koje periodično dospevaju, pa sam slobodan da se provozam bez razmišljanja o finansijama. Nema potrebe da svraćam ni na benzinsku pumpu. Pa i tu sam ušparao na akcizi i PDV-u, odnosno troškovima koji ulaze u cenu energenata. Sada mirne duše ušparani novac mogu da upotrebim na nove igre preko Mozzartbet.com aplikacije i vozam se u lokalu na ekološki prihvatljivom vozilu“!

Izabrane vesti

Tako to vidi interesantni Ilija, momak koji je preko veba kao prekaljeni ljubitelj  Mozzart Lucky Super 6 igre dokazao sestri, zetu i devojci da tog popodneva uz kafu s njima nije sedeo tek ubijanja dokolice radi.

“Nisu verovali, čak smo se i šalili na temu ko će, pa i kako zaraditi trotinet. Ispalo je da sam to ja. Meni točkovi, a njima dokaz da se u MOZZART takmičenjima s brojevima može pobediti uz veru i upornost. Sada devojka, sestra i zet konačno znaju nekoga ko je uspeo, pa neka se i oni pridruže igri sa svojih šest srećnih brojeva”.

Pitali smo našeg pobednika šta je za njega igračka sreća?

“Pa, moji brojevi, kada dolaze, pa i kada me mimoilaze. Igra se zabave radi, jer smatram da čovek ne sme da se kladi iz pohlepe, već zabave i vere radi. Moj način zabave ste videli, a volim svašta… Pre svega svoju okolinu, grad, naravno svoj omiljeni klub, Partizan i MOZZART kladionicu. To sam ja”, zaključio je vikend šampion MOZZART Lucky Super 6 igre s kojom uvek znaš na čemu si. 


tagovi

Mozzartbrojevitakmičenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara