"Žarko Zečević"
"Žarko Zečević"

Zečević: I generali su se delili na dve struje pa smo igrali finale Kupa šampiona

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.10.16. | 18:32

“Neozbiljno je što se opozicija nije pojavila“, kaže nekadašnji generalni sekretar

Žarko ZečevićPozicija ostaje na vlasti, opozicija nastavlja da kritikuje, Žarko Zečević kao i decenijama unazad da kadrira u Humskoj dokazujući da je ubedljivo najuticajniji čovek u Partizanu. Iako je danas predsedničku funkciju preuzeo Milorad Vučelić, koji je na Skupštoni “prošao“ zato što je njegova struja uspela da okupi 33 članova, jedan više no što je potrebno za kvorum.

Stoga Zečević kritikuje opoziciju koja se ovaj put nije pojavila na izbornoj sednici.
"Ne mogu da ne pomenem  da su se svi oni članovi Skupštine koji se ovde nisu pojavili neozbiljno i neodgovorno ponašali prema Partizanu. Može da bude razmimoilaženja u mišljenju, ali ne može nikad više onakva Skupština kao u maju da se desi. Taj bojkot koji se proteže već šest meseci produbili su oni koji su tražili da bude Skupštna u septembru, pa se na njoj nisu pojavili", jasan je Zečević.

Izabrane vesti

Nekadašnji generalni sekretar crno-belih ističe da je logično i da se cela ova loša atmosfera u klubu prenosi i na svlačionicu i zato se zahvalio igračima na tome što su izdržali teret svih odnosa u klubu.
"Šteta što ta atmosfera nije zavedena ranije, imali bismo uspeha i na evropskoj sceni", uverava Zečević.

Navodi da je zadovoljan što Partizan konačno ima legitimnu upravu, ali podseća i da su crno-beli preživeli i teža vremena.
"Delili su se i igrači i generali na dve struje, pa je Partizan 1966. godine igrao finale Kupa šampiona", poentirao je Zečević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK PartizanSrbijaSuperligaŽarko Zečević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara