Žele titulu, ne plaćaju igrače, a igraju derbi - ne sluti na dobro!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.06.18. | 09:01

To je priča Srivijaje, čiji borbeni duh je pod znakom pitanja u današnjem duelu na gostovanju Barito Puteri

Zanimljiva je ta Indonezija... Svako kolo podeljeno je na, najmanje, pet dana, pa se gotovo čitave nedelje lopta kotrlja u tamošnjoj Ligi 1. Izuzetak nije ni tekuća 13. runda, u kojoj su danas na programu dva duela, a jedan derbi. Barito Putera na svom stadionu dočekuje Srivijaju, koja je, kažu indonežanski mediji, uznemirena unutrašnjim problemima.

Naime, navodi se da igrači već neko vreme nisu primili platu i da je to ostavilo traga na borbeni duh ekipe. Ekipa je na poslednjih pet utakmica pobedila na tri meča kod kuće i poražena je na dva duela na strani, što ne može da se smatra zadovoljavajućim uspehom kada je poznato da juriša na šampionsku titulu, treću u istoriji. Osim popunjene kvote stranaca, njih četvorice, Orlovi u sastavu imaju još trojicu internacionalaca koji su naturalizovani i više nego dokazani u Indoneziji. Srivijaja nije zatresla mrežu na četiri od proteklih šest gostovanja, dok je primila dva ili više golova na deset od prethodnih 14 duela van kuće. To nikako ne sluti na dobro ako se u obzir uzme činjenica da je Barito Putera veoma dobra na svom terenu, i da je takođe prilično zainteresovana za šampionski pehar.

Izabrane vesti

U svojim redovima popularni Ratnici imaju dva poznata imena, poput Huana Pabla Pinoa, Kolumbijca koji je branio boje Monaka, Galatasaraja i Olimpijakosa, kao i Brazilca Daglasa Pakera, koji je svojevremeno nosio dres Juventusa. Barito ove sezone postiže u proseku 2,33 gola kada igra na svom stadionu, a sedam od poslednjih osam domaćinstava okončao je sa tri i više pogodaka.

Zato, osim jedinice u obzir dolazi i 3+, a tek da imate u vidu, dvojke u Indoneziji vrlo slabo dolaze. Samo 14 odsto mečeva završi se pobedom gostiju, dok se domaćini raduju na čak 62 odsto susreta. Posle Nigerije i Gane, prvenstvo Indonezije je najbolje u tom segmentu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 15:30 4794 IDN 1 Barito Putera - Sriwijaya ki 1 2,00
Ukupna kvota2,00

INDONEZIJA 1 - 13. KOLO

Petak
15.30: (2,00) Barito Putera (3,70) Srivijaja (2,90)
15.30: (2,90) PS Tira (3,70) Persija (2,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Indonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara