""
""

Željko Brkić među osam kandidata da nasledi Kasiljasa?

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.01.13. | 13:09

Madridski dnevni list AS, inače dobro upućen u dešavanju u kraljevskom klubu označio golmana reprezentacije Srbije kao potencijalno pojačanje Real Madrida

 

Izabrane vesti

Real Madrid se posle preloma šake prvog čuvara mreže Ikera Kasiljasa u meču sa Valensijom našao u velikom problemu, pošto su nedovoljno dobri Adan i Hesus jedine opcije treneru Žozeu Murinju.

Zbog toga se Kraljevski klub dao u potragu za novim brojem jedan među stativama, a ugledni madriski list AS sastavio je spisak potencijalnih kandidata koji bi mogli da zamene iskusnog Kasiljasa. Na tom spisku našao se i prvi golman reprezentacije Srbije i Udinezea Željko Brkić!

Novinari Asa su Brkića, koji je trenutno povređen jer je slomio prst desne šake, ocenili kao golmana sličnih kvaliteta poput prvog čuvara mreže Intera Samira Handanovića, kao i da se odlično snalazi sa visokim loptama i da je trenutno u najboljoj formi od svih golmana u Seriji A.

Pored reprezentativca Srbije na spisku se još nalaze i Samir Handanović (Inter), Žulio Cezar (KPR), Rui Patrisio (Sporting Lisabon), Mark Andre Ter Štegen (Borusija M.), Rene Adler (HSV), Igor Akinfejev (CSKA Moksva) i Martin Stekelenburg (Roma).

Kako sada stvari stoje, najlakša meta je Stekelenburg iz Rome koji je u svađi sa trenerom Zemanom i nalazi se na izlaznim vratima kluba.

Žoze Murinjo će imati još sedam dana da realizuje transfer, s obzirom da se prelazni rok završava 31. januara. Pored povrede Kasiljasa, i veoma loši odnosi reprezentativca Španije i portugalskog stručnjaka primoraće klub da potraže neko novo rešenje na golu.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

EvropaIgor AkinfejevIker KasiljasItalijaMark Andre Ter ŠtegenMarten StekelenburgPrimeraReal MadridRene AdlerRomaRui PatrisioSamir HandanovićSerija AŠpanijaUdinezeŽeljko BrkićŽulio Cezar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara