""
""

Željko Brkić menja Stojanovića u januaru?

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.12.14. | 17:01

Srpski reprezentativac je tek treći izbor u Udinezeu i mogao bi da uskoro promeni sredinu

Posle dugo vremena, Udineze bi mogao da ostane bez srpskog fudbalera u igračkom kadru. Naš golman Željko Brkić bi u januaru mogao da napusti stadion Frijuli i preseli se u drugoligaša Bolonju.

Izabrane vesti

Prema navodima italijanskih medija, Udineze je ponudio Bolonji da joj u narednom prelaznom roku pozajmi Brkića s pravom da Emilijani otkupe ugovor srpskog golmana na kraju sezone. Brkić je daleko od prve postave Zebri jer prednost u odnosu na njega imaju supertalentovani Simone Skufet i grčki reprezentativac Orstetis Karnezis. Još letos se spekulisalo da bi Brkić mogao da napusti Udineze, pominjali su se Sijena i još neki klubovi, ali on je izabrao da ostane na Frijuliju.

Bolonja se bori za povratak u Seriju A, a u ovom trenutku crveno-plavi na golu imaju 36-godišnjeg Kopolu i Austrijanca srpskog porekla Dejana Stojanovića koji će najverovatnije napustiti klub. Ukoliko Brkić prihvati selidbu u Bolonju, ne bi trebalo da ima probleme da se izbori za status startnog golmana. Bolonja ima dobru perspektivu da od naredne sezone opet zaigra u Seriji A, pa bi povremeni reprezentativac opet mogao da postane deo elitnog ranga italijanskog fudbala.

Bolonjina alternativa je mladi reprezentativac Frančesko Bardi iz Kjeva koji je pao u drugi plan pored argentinskog vetarana Bizarija

(FOTO: Action images)


tagovi

BolonjaDejan StojanovićEvropaItalijaSerija AUdinezeŽeljko BrkićZimski prelazni rok 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara